Haberler

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin Oranları Belli Oldu

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu. Açık ara favori olarak gösterilen taraf Sarı-Lacivertliler.

İddaa risk yönetimi perşembe akşamı Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin iddaa oranlarını açıkladı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 5. kupa finali randevusu olacakt zorlu 90 dakikada Sarı-Lacivertli ekip favori olarak gösterildi.

FENER FAVORİ GÖSTERİLDİ

Galatasaray'ın, Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanabilmek için tek seçeneği olan finalde, geride kalan sezon performanslarına bakılarak Fenerbahçe favori gösterildi.

ORANLAR BELLİ OLDU

Vitor Pereira'nın öğrencilerinin galibiyetine 1.75 oran açıklandı. Galatasaray'ın galibiyet oranı ise 3.00 olarak belirlendi. Ezeli rakiplerin beraberlik ihtimaline verilen oran ise 3.30. Karşılaşmanın üst bitmesi (Toplam 3 gol ya daha fazlası) halinde bahisçiler, 1.5 katı oranında ikramiye kazanacak. Alt (Toplam 3 golden az) seçeneğinin oranı ise 1.80.

MAÇ TARİHİ

Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası Finali perşembe akşamı 21.15'te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

KSK:

IYI DEMEKKI GS KAZANACAK KESINLESTI =)) CUNKU DERBILERDE FAVORI KIMSE O KAZANAMIYOR ZATEN SON YILLARDA FENERIN HAVASI BAYA BI SONDU EN KOTU SEZONUMUZDA BILE IKI MACTADA YENEMEDI BIZI ONUDA GECTIM BUGUNE KADAR OYNANAN 4 KUPA FINALINIDE GS KAZANDI KUPAYI ALIP FENERE BI AYAR VERELIM FENER KIIIM KUPA KIM CEKIL ÖTEYE :D :D

2
0
yanıtYanıtla
HALK..:

kupayı kesin cimboma verirler ceza meselesi yüzünden talimat öyle hakemi dikkatli izleyin göreceksiniz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title