Haberler

    Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Kim Kazanır?

    Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışı iyice kazıştı. Nefesler tutuldu, heyecan dorukta… Herkes pazar günü Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisini bekliyor. Galatasaray, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 15 yıla yakın süredir resmi maç kazanamıyor. İki takım arasında Kadıköy’deki son 18 maçtan 12’sini Fenerbahçe kazandı, 5’i berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin bu süredeki 39 golüne, Galatasaray 13 golle yanıt verebildi.Son hafta SAİ Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle puan farkını 4’e çıkaran Galatasaray, dev derbiyi kazanarak arayı açıp, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı ve 15 yıllık Kadıköy’deki galibiyet hasretini bitirmek istiyor. Ev sahibi Fenerbahçe ise iki haftada kaybedilen puanlarla zirve yarışında ağır bir yara aldı. Sarı Lacivertlilerin bu maçı kazanarak puan farkını 1’e indirmekten başka çaresi yok.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
    500

    Yorumlar (4)

    Adem:

    beter olsun fener, aziz ve caner o takimda oldugu müddetce sevmeyecegim bu sikecileri.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Gakkoş23mobilWeb@haberler.com:

    Gerçekçi olmak gerekirse son haftalarda gs çıkışı var ama fener düşüşte bunun verdiği morelle gs yenilmez

    2
    0
    yanıtYanıtla
    hatice:

    galatasaray kazanır tabikide

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    arada 4 puan fark var sizce fener bu farkı kendi sahasında açtırırmı arenaya gelince fener 10 kişi kalmasaydı galata nah yıkardı alves atıldı galatasarayın hızı arttı tabi ona rağmen gol attı fener

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title