Haberler

Fenerbahçe: Futbolda Şike Kumpası Zaman Gazetesi Binasında Kurgulandı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 3 Temmuz süreciyle ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklamada Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasıyla ilgili olarak mahkemenin verdiği kararın detaylarını paylaştı. Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada, "Bu davanın yalan - düzmece iddialarla organize - planlı bir kumpas olduğu, Zaman Gazetesi'nin kayyuma atanmasıyla ile ilgili İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararla kanıtlandı. " denildi.

"ŞİKE VE KUMPAS OLDUĞU KANITLANDI"

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

Zaman Gazetesi'ne kayyum atanması ile birlikte 3 Temmuz süreci ile ilgili yeni gerçekler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Zaman Gazetesi'nin, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere birçok kulüp, teknik adam, futbolcuyla ilgili Türk Futbolu'na yönelik kurulan kumpasın, planlandığı ve uygulamaya konulduğu merkez olduğu ortaya çıktı. 3 Temmuz sürecinin yalan - düzmece iddialarla organize - planlı bir kumpas olduğu, Zaman Gazetesi'nin kayyuma atanmasıyla ile ilgili İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararla kanıtlandı.

"ONUR MESELESİ HALİNE GELEN SÜREÇ..."

9 Ekim 2015 Türkiye'de adaletin tecelli etmesi adına tarihi bir gün olmuştu.

4 yılı aşkın bir süredir Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve tüm camiamız için bir onur meselesi haline gelen 3 Temmuz süreci sona ermiş, Fenerbahçe'ye kumpas kurulduğu, bir ele geçirme operasyonu planlandığı ve koskoca bir camianın kaderiyle nasıl oynandığı yapılan yeniden yargılama sonrası ortaya çıkmıştı.

CAMİA KENETLENDİ

Mahkeme heyeti, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu ile aralarında Tamer Yelkovan ve Cemil Turan'ın da olduğu Fenerbahçe'den yargılanan tüm şahıslar için önceki hükmün iptaline ve beraatlerine karar vermiş, Fenerbahçe Spor Kulübü tarihi bir mücadeleden tüm camianın kenetlenmesi sonucu alnının akıyla çıkarken, davadaki tüm sanıklar beraat etmişti.

"ZAMAN GAZETESİ KUMPASIN MERKEZİ"

3 Temmuz sürecinin bir kumpas olduğuna dair yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sürecin başladığı dönemde kumpasın en önemli ayaklarından biri olan bazı medya organları ile ilgili de gizli kalmış bilgiler gün yüzüne çıkıyor.

O tarihlerde ortada hiçbir kanıt, kesinleşmiş hüküm yokken çok net ifadelerle suçlamalarda bulunan Zaman Gazetesi'nin başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere birçok kulüp, teknik adam, futbolcuyla ilgili Türk futboluna yönelik kurulan kumpasın planlandığı ve uygulamaya konulduğu merkez olduğu ortaya çıktı.

Şimdi gelin 3 Temmuz sürecinin başladığı günlere geri dönelim ve Zaman Gazetesi'nin o dönemdeki manşetlerini, başlıkları hatırlayalım.

3 Temmuz 2011'den bugüne yaklaşık 4 yıl 8 ay sonra Zaman Gazetesi kayyuma atanırken; İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nin karar gerekçesinde şu ifadeler yer aldı.

"Tahşiye ve şike soruşturmalarının başlamasına Zaman Gazetesi binasında örgüt yöneticileri tarafından karar verilerek uygulanmaya konulması"

"FAİLLER CEZALANDIRILMALIDIR

Kamuoyunu yıllarca meşgul eden, suçsuz kurum ve şahışları suçlu ilan eden, yalan - düzmece iddialarla gerçekleri çarpıtan 3 Temmuz sürecinin organize - planlı bir kumpas olduğu mahkemenin aldığı bu kararla kanıtlanmıştır.

Tüm camia olarak beklentimiz Fenerbahçe'ye bu kumpası kuran tüm faillerin bulunup, layık oldukları şekilde cezalandırılmalarıdır.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

Trabzon:

Aziz''e şimdi AKP''ye şirin gözüküyor vede hertürlü yallamalık sadece şampiyon olmak için Ada''m tam bukamelin

47
20
yanıtYanıtla
fb şike yapsana şike yapsana:

Kabul edeceksiniz Şikeci fener Trabzonun elinden şampiyonluğunu şike yaparak üstelik en az 5-6 maç ta yaparak ueafa nezlinde tescillendi.

36
25
yanıtYanıtla
yavuz sultan selim:

Bu rezil tezgaha hala şike diyen zavallılara diyecek söz bulmakta zorlanıyorum.

yanıt13
yanıt9
cem:

heee azize gözlüğüde cemaat taktı

40
20
yanıtYanıtla
FENERLİ-1:

CİNCON CEZASİNİ CEKİYOR TS ve DİGERLERİDE CEKECEK İNSALLAH BUDUR İLAHİ ADALET BUDUR GERCEK BUDUR YALAKACİLİGİN SONU . YASA SANLİ FENERBAHCEMİZ

46
6
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

TÜRK FUTBOLUNU katledenler bu hain parelel kumpasçılardır. . akılları sıra futbol aşığı şehri trabzon üzerinden ülkede kaos çıkaracaklarddı. . onların derdi trabzonun kupa alması değil, ülkenin karşması hükümetin zarar görmesiydi, eğer dertleri kupa olsa parelel güç kendilerindeyken apar topar kupayı da verirlerdi. . .

7
26
yanıtYanıtla
vay be:

parelel bir dershaneden toplu savunma emri gelmiş. . . vayy be sevap aldınız yani uyuşmuş pareleller.

yanıt2
yanıt3
beşiktaşlı:

fenerbahçe şike yaptı. yapmaya da devam edecek. Siz kimi kandırıyorsunuz. Fırsat bu fırsat kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar sadece.

24
8
yanıtYanıtla
Ali:

şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım, diyen rezil kendisiydi youtube da açın izleyin. . . şikeciler

18
12
yanıtYanıtla
realite:

aziz başkan ilk gün ne dedi, fb şike yapmadı bu olay şike olayı değil başka bir olay ülke elden gidiyor dedi. . ve ZAMAN aziz başkanı haklı çıkardı o yalancı iftiracı hain savcılar ülkeden bir bir kaçarken fb dimdik ayakta ve AKLANDI. . bakmayın siz gerçek şikeciler algı operayonlarıyla uefa cas mas demelerine, hepsi biliyor fb ŞİKE yapmadı, ee fb şikeci olmayınca onlar ne olacak YALANCI ve PARELELİN DOSTU işte bunu sindiremiyorlar, o yüzden çırpınıyorlar. neyse neymiş ZAMAN aziz başkanı haklı çıkarırmış

22
7
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title