Haberler

Fenerbahçe Formasını Giymek İçin Sabırsızlanıyorum"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi ABD'li Candace Parker, sarı-lacivertli formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi ABD'li Candace Parker, sarı-lacivertli formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Sarı-lacivertlilerin yıldız transferi Parker, FBTV'ye açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır ABD dışında forma giydiğini ve 6 sene Rusya'da oynadığını hatırlatan 31 yaşındaki basketbolcu, "Fenerbahçe her zaman takip ettiğim ve sevdiğim bir kulüptü ve hep kafamda vardı. Teklif gelince çok sevindim. Lavender ve Gruda buranın çok güzel bir şehir, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp ve taraftarının çok ateşli olduğunu söylediler. Bir an önce Fenerbahçe formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Sayın başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

FIBA Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'i hedeflediklerini vurgulayan tecrübeli basketbolcu, "Basamak basamak gitmeliyiz. Önce Avenida'yı geçip adımızı Dörtlü Final'e yazdıralım. Elbette kapasitemiz var ama öncelikle önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Fenerbahçe'nin hem ligde hem de Avrupa'da şampiyon olması için elimden geleni yapacağım." değerlendirmesini yaptı.

Sarı-lacivertli takımdaki Lavender ve Gruda ve Quigley'i iyi tanıdığını belirten Parker, "Çok fazla oyuncuyu tanıyor olmam büyük avantaj. Adaptasyon sürecinin fazla uzun olmayacağını biliyorum. Önümüzde bir Avenida serisi var. Hızlı bir tempoda oraya adapte olup elimden geleni yapacağım ve Dörtlü Final'de de katkılarım olacak." diyerek görüşlerini aktardı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Rusya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title