Haberler

Fenerbahçe Feyenoord Maçı Saat Kaçta Oynanacak?

Güncelleme:

Fenerbahçe Feyenoord saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe maçı hangi kanalda oynanacak? Fenerbahçe maçını canlı veren kanal hangisi? Fenerbahçe Feyenoord maçının detayları haberimizde.

Fenerbahçe - Feyenoord saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe, ilk maçı kazandığı için Feyenoord'a tek farkla kaybetse bile tur atlayacak. Fenerbahçe, iki farklı durum karşısında grubun diğer maçında İngiliz temsilcisi Manchester United'ın, Ukrayna deplasmanında Zorya'ya kaybetmesini bekleyecek.

FENERBAHÇE - FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA?

Feyenoord Stadı'nda TSİ 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan yönetecek. Feyenoord- Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.


FENERBAHÇE - FEYENOORD MAÇI

Manchester United iddiası kalmayan Zorya'ya yenilmezse 2. tura çıkacak. Bu sonuçta Feyenoord'un tur atlaması için Fenerbahçe'yi 2 farklı yenmesi gerekecek. İngiliz temsilcisinin Ukrayna deplasmanında kaybetmesi durumunda ise Feyenoord'a tek farklı galibiyet bile yeterli olacak. Bu durumda Fenerbahçe grup lideri, Feyenoord ise ikinci olarak üst tura çıkan ekipler olacak.

ÜÇLÜ AVERAJA KALABİLİR

Grupta turu geçen takımları son hafta maçlarını sonuçlarına göre üçlü averaj belirleyebilir. Manchester United, Zorya'yla berabere kalır, Feyenoord da Fenerbahçe'yi yenerse 3 takımın da puan durumu eşit olacak. Fenerbahçe, bu durumda Feyenoord'a iki farklı kaybetmezse grubu 2. sırada tamamlayacak. Sarı-lacivertlilerin üçlü averaj durumunda grup liderliği şansı bulunmuyor.


FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL İLK 11'İ

Sarı-lacivertlilerde son haftaların formda ismi Aatif Chahechouhe'nin yanı sıra Jose Fernandao, UEFA listesinde olmadığı için kadroda yer alamayacak. Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında eksik futbolcusu bulunmuyor.

Fenerbahçe'nin Feyenoord karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Moussa Sow ve Robin van Persie.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Manchester United Fenerbahçe Feyenoord Ukrayna Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title