Haberler

Fenerbahçe Fernandao'yu Transfer Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Fernandao'yu 5 milyon dolara transfer etti. Brezilyalı futbolcu, 3 yıllık imzayı attı.

Fenerbahçe, bu sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Fernandao'yu kadrosuna kattı.

Sarı lacivertliler, 5 milyon dolar karşılığında Fernandao'nun bonservisini kulübü Atletico Paranaense'den aldı.

3 YILLIK ANLAŞMA

Vatan'ın haberine göre; Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlarken ilk yıl için 1,8 milyon dolar sonraki sezonlarda ise 1,9 milyon dolar ve 2 milyon dolar yıllık maaşta anlaşmaya vardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Paranaense Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

galatasaray napacak şimdi:

işte şimdi galatasayın işi bitti)

31
7
yanıtYanıtla
kalyoncu..mobilWeb@haberler.com:

Bir vanlı olarak bende yüksekova halkını tebrik ediyor ve 7 haziran günü tüm türkiyeden destek istiyoruz...tek yol HDP

6
27
yanıtYanıtla
Fıtbolsever:

Ne bomba ne bomba, manşeti okuyan da Messi''yi getirdiler sanacak

17
9
yanıtYanıtla
fasatcimobilWeb@haberler.com:

Fener aç diyenler sizin gibi dilencilik yapmıyoruz en azından ne zaman paramı yok diye ağlasanız size şampiyon luk bağışlanıyor eliniz para görsünde batmayın diye dilenciler sizi

9
15
yanıtYanıtla
MaksutmobilWeb@haberler.com:

Yahu ben bir fenerli olarak sen her iki kupada da elen git topcu al. Taraftarı susturmaya çalış. Emin olun bu futbolla sampiyonlar ligi de hayal olacak. Ben ve benim gibi birçok taraftar fenerden sogudu.

20
3
yanıtYanıtla
bilalmobilWeb@haberler.com:

Yapacaklari en iyi transfer bir tane yeni baskan...

18
3
yanıtYanıtla
hayyam bin ebu jack sparrow:

alın alın belki şampiyon olursunuz ama stadın ışıklarını açık bırakın yine kupa kaldıracağız da

14
6
yanıtYanıtla
BursalımobilWeb@haberler.com:

Adamın 31 Mayısa kadar alma hakkı Bursasporda fakat böyle yalan yanlış haberler yapıyorsunuz yaptığınız karaktersizlik , ülke sizin gibi gazetecilere kaldı ya utanıyorum yazık yazık , insan haber yaparken azıcık araştırır acıyorum size

17
2
yanıtYanıtla
FENERLIMobil-IOS:

Türkiye'den aziz ve tayyip gitmeden bu ülke rahatlamaz

12
7
yanıtYanıtla
alibaba:

Aziz yıldırımın klasik GÜNDEM DEĞİŞTİRME hareketleri bunlar. alıştık artık. ya istifa eder yada transfer :))

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title