Haberler

Fenerbahçe Evinde Kazanmasını Bildi

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Lig’in 9. haftasında kendi evinde Türk Telekom’U 96-93 mağlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Lig'in 9. haftasında kendi evinde Türk Telekom'U 96-93 mağlup etti.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçta genel olarak kontrolü ellerinde tutarak kazandıklarını söyledi.

Türk Telekom'un çok iyi bir takım olduğunu belirten Obradovic, "Maça hazırlanırken sıralamaya bakmamamız gerektiğini konuştuk. Türk Telekom çok kaliteli bir takım. Sonuna kadar mücadele ediyorlar. Basketbolseverler için güzel bir maç oldu. Genel olarak kontrol bizdeydi ve kazandık. Son çeyreğe 10 sayı önde girdik. Genç oyuncularımıza her zaman fırsat vermeye çalışıyorum. Onlara her zaman takıma katkı sağlamalarını söylüyorum ama yeterli konsantrasyona sahip değiller. Ana sorunumuz gençten gelen oyuncular. Bizim takımımız bu şekilde. Mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

"THY AVRUPA LİGİ'NDE HAFTA İÇİ KIZILYILDIZ'I YENMELERİ HALİNDE GRUPTAN LİDER ÇIKACAĞIZ"

THY Avrupa Ligi'nde hafta içi Kızılyıldız'ı yenmeleri halinde gruptan lider çıkacaklarını belirten Obradovic, "Tabi birinci olmanın önemi varsa. Zaten Top 16 turunu garantiledik. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü fark etmez. Biz zaten Real Madrid maçından önce garantilemiştik. Grupta tur atlamayı garantileyen başka takım yok. Bu da oyuncularımın iyi iş çıkardığını gösterir. Çok uzun bir süre var önümüzde. Ana oyuncuları dinlendirmemiz gerekir ara sıra. Bu yüzden genç oyunculardan katkı bekliyorum" dedi.

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Obradovic, Ricky Hickman'ın takımla çalışmalara başladığını belirterek, "Hickman'ı biraz daha 5'e 5'te görmem lazım. Barış Hersek ve Udoh ise salı günü takımla çalışmalara başlayacak" dedi.

Sarı-lacivertli sporcu Kostas Sloukas ise, "Bu tip takımlara karşı 40 dakika oyunu bırakmamamız gerektiğini konuştuk. 2-3 dakika oynamayı bırakınca maç zor girdi. Şimdi önümüzde THY Avrupa Ligi'nde Kızılyıldız maçı var. Bu maçı kazanıp grup liderliğini garantilemek istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zeljko Obradovic Türk Telekom Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title