Haberler

    Fenerbahçe Evinde Kaybetmiyor

    Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen sarı-lacivertliler, bu sezon iç sahadaki 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.

    Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.

    Emre Belözoğlu'nun 50. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 81. dakikada Antal'ın attığı golle 1-1 eşitlenen mücadelede, 86. dakikada bu kez Kuyt'ın penaltı atışından kazandırdığı golle karşılaşmayı 2-1 galibiyetle tamamladı.

    Kadıköy'de bundan önce çıktığı maçlarda Kardemir Karabükspor'u 3-2, Gaziantepspor'u 1-0 ve Torku Konyaspor'u da 2-1'lik skorlarla geçen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği mücadelesinde de 3 puana uzandı.

    Ligde henüz deplasman maçlarında galibiyet elde edemeyen, 2. haftadaki Trabzonspor beraberliğiyle 1 puan kazanan sarı-lacivertliler, iç sahadaki 4 maçta toplam 12 puan aldı.

    Geçen hafta Galatasaray derbisinden puansız ayrılarak 10 puanda kalan Fenerbahçe, Gençlerbirliği galibiyetiyle puanını 13'e yükseltti.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ligdeki son yenilgisini 2012-2013 sezonunun 20. haftasında, 3 Şubat 2013 tarihinde Sivasspor'a 2-1 kaybederek alan sarı-lacivertliler, bu maçtan sonra sahasında oynadığı 27 maçta da mağlup olmadı.

    Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 27 lig maçında 24 kez kazandı, 3 kez de berabere kaldı.

    - İsmail Kartal'a koştular


    Fenerbahçe'nin 2-1 öne geçtiği penaltı golünün ardından sarı-lacivertli futbolcular, kulübedeki teknik direktör İsmail Kartal'a koştular.

    İkinci penaltı golünden sonra koltuğuna oturan Kartal'ı kulübeden çıkaran futbolcular, teknik direktörlerine sarılarak gol sevincini beraber yaşadılar.

    - Emre'nin bu sezon iki golü de penaltıdan


    Fenerbahçe'nin 50. dakikadaki golünü atan Emre Belözoğlu, bu sezon ikinci golünü de penaltı atışından kaydetti.

    Sarı-lacivertli takımın kaptanı, Kadıköy'de ligin 2. haftasında Gaziantepspor'u 1-0 yendikleri maçta da penaltı atışından bulduğu golle takımına 3 puanı getirmişti.

    Bu arada, Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesi nedeniyle, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gollerden sonra çalınan şarkılara yer verilmedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    title