Haberler

Fenerbahçe, Euroleague'de Final Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Euroleague'de Final maçının hazırlıklarını tamamladıAli Muhammet Stratejisi iyi olan kupayı kazanacakRicky Hickman Çok önemli bir noktadayızCSKA Moskova'nın Fransız yıldızı Nando de Colo Çok zor bir final olacakTurkish Airlines Euroleague Final Four'da finalde CSKA Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın son çalışmasını yaptı.

Fenerbahçe, Euroleague'de Final maçının hazırlıklarını tamamladı

Ali Muhammet Stratejisi iyi olan kupayı kazanacak

Ricky Hickman Çok önemli bir noktadayız

CSKA Moskova'nın Fransız yıldızı Nando de Colo Çok zor bir final olacak

Turkish Airlines Euroleague Final Four'da finalde CSKA Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçın son çalışmasını yaptı.

Finalin oynanacağı Mercedes Arena'da yapılan antrenman öncesi medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarı-lacivertli oyuncu Ricky Hickman, CSKA Moskova'nın çok iyi bir takım olduğunu vurgularken, Bütün sezonu üst düzey geçirdiler. En iyi takım olmak istiyorlar. Fakat biz de istiyoruz. Bunun için de takım olarak birbirimize daha fazla yardım ederek iletişim içinde olmalıyız. Çok önemli bir noktadayız. Bu nokta kimin Avrupa'nın en iyisi olduğunu gösterecek ifadelerini kullandı.

Amerika asıllı Türk oyuncu Ali Muhammet ise yarın Avrupa'nın en iyi iki takımının karşılaşacağını belirtirken, Zorlu bir maç olacak. İki takım da çok iyi defans yapıyor. Bu bir satranç karşılaşması gibi olacak. Maçın sonunda neler olacağını göreceğiz. Stratejisi iyi olan kupayı kazanacak diye konuştu.

Çek oyuncu Jan Vesely ise yarı finaldeki maçın bazı anlarında seyirciden yeteri desteği alamadıklarından şikayetçi olurken, Yarı finalde maçın genelinde bizi desteklediler ama bazı anlarda suskunluk hakimdi. Uzatmada ise biz büyük destek verdiler. Finalde daha iyi olacak ve bizi sonuna kadar destekleyeceklerini düşünüyorum şeklinde konuştu.

Euroleague'de bu sezonun En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen CSKA Moskova'nın Fransız yıldızı Nando de Colo ise çok zor bir maç olacağını belirtti.

De Colo, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu anlatarak, Çok zor bir final olacak. Bu final çok iyi bir sezon geçirmiş takıma karşı olacak. Kesinlikle çok zor geçecek. Takım olarak maça odaklanmaya ihtiyacımız var. Sıkı bir şekilde maç içinde çalışmaya devam etmeliyiz. diyerek düşüncelerini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ricky Hickman Fenerbahçe Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title