Haberler

Fenerbahçe, Emre Mor için Takımına Teklif Götürdü

Güncelleme:

Milli takımda yıldızı parlayan Emre Mor için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertliler, oyuncuyla yapılan ilk temaslarda olumlu yanıt aldı.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni hedefi Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor. Daha önce sırasıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın da talip olduğu ancak olumsuz yanıt aldığı genç oyuncu için yapılan ilk temaslar olumlu sonuç verdi.

TAKIMIYLA BONSERVİS PAZARLIĞI

Fenerbahçe transfer komitesi önümüzdeki günlerde Emre Mor'un kulübü Nordsjaelland ile anlaşma zemini arayacak. Danimarkalı yetkililerle bonservis görüşmeleri sonuçlandığı takdirde Emre Mor Fenerbahçe'ye imza atacak.

MİLLİ TAKIMA GİRMEYİ BAŞARDI

Danimarka doğumlu 18 yaşındaki oyuncu Nordsjaelland'da bu sezon 13 maçta forma giydi. Genç futbolcu A Milli Takım'ın 31 kişilik kadrosunda da kendine yer buldu. Emre'nin 23 kişilik kadroya kalıp kalamayacağı ise şimdilik belirsiz durumda.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

messi 10:

cinconlulara bak ulan siz önce kendi takımınızın haline bakın seneye ikinci lige düşrseniz ozaman sizin poponuzu görürüm

11
22
yanıtYanıtla
aynen:

2. lige düşerken bile koyduk size şikebahçeliler)))))

yanıt19
yanıt8
messi 10:

terbiyesizim messi bu adamın yanında 0 kalır bu çocuk dünyanın bir numarası olur

5
20
yanıtYanıtla
serkan:

türkiyeye gelirsen futbol hayatın biter gelme kardeş :D

13
4
yanıtYanıtla
azize:

TÜRKİYEDE DEĞİL ŞİKEBAHÇEDE.

yanıt10
yanıt7
vatansever:

geleceğini düşünüyorsan gitme

10
5
yanıtYanıtla
dikkat et yavrum:

Emreciğim. minik yavrucak. çok yeteneklisin ama çok da cahilsin. Geleceğini söndürmek istemiyorsan asla FB ye gitme. Herşey para değil . anladık fb lisin ama bu iş profesyonelliğe bakar. sonra pişman olursun. başkan senin elini kolunu bağlar ister oynatır isterse oynatmaz. fb nin tek teknik direktörü yıvdıvımdır. oynatmadığı zamanlarda mevdivenlevde oturup kalırsın. gençliğine yazık. yapma etme dicez ama sen yine gençliğin verdiği sarhoşluk ve cahillikle bildiğini yapacaksın. kayan yıldız olursn

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ozan gibi harcanırsın

6
2
yanıtYanıtla
Tek Türkiye:

Hayatinin yanlisini yapar Tr''de gencleri yetistirmek gibi bir altyapi yok su anki durumunun üsütne koyamazsin ve böyle sönüp gidersin. Bu tüm türk takimlari icin gecerli

7
0
yanıtYanıtla
cesuryürek:

yazık olur emre sakına bak semıhe topuza ve digerlerine sakına kardeşim sakına gelme

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title