Haberler

Fenerbahçe Dnipro maçı kaçta ? FB Dnipro maçı hangi kanalda ?

Güncelleme:

Fenerbahçe Dnipro maçı kaçta ? FB Dnipro maçı hangi kanalda ? Yıldızlar topluluğundan oluşan bir kadro ile yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe Dnipro ile hazırlık maçına çıkıyor. 21:00'da başlayacak mücadele D-Smart 77. kanaldan canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe Dnipro maçı saat kaçta ? Fenerbahçe Dnipro hazırlık maçı hangi kanalda ? Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam Dnipro takımı ile Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Yeni sezon için kurduğu yıldızlar topluluğu kadrosu ile taraftarını heyecanlandıran Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi finalisti FC Dnipro ile saat 21:00'da seyircisi önüne çıkacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe Dnipro maçı biletleri

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçemiz ile son UEFA Avrupa Ligi finalisti FC Dnipro arasında 15 Temmuz Çarşamba günü (bugün) saat 21.00'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maçın biletleri, 14 Temmuz Salı günü saat 22.00 itibariyle satışa çıktı

Notlar :

-Biletler doğrudan genel satışa sunulacaktır,
-Maç günü kombine satışı yapılmayacaktır,
-Okul Açık Tribünü maç günü satışa sunulacaktır,
-Satışlar www.passolig.com.tr üzerinden yapılacaktır,
-Passolig sahipleri en fazla 2 adet bilet alabileceklerdir,
-Yeni sezon kombine kart alan taraftarlarımız Passolig kartlarıyla birlikte bu maçı izleyebilirler.
-Stat kapıları 18:30'da açılacaktır.
-Yeni sezon kombinesi alan taraftarlarımız, kombinelerinin yüklü olduğu Passolig kartlarıyla stadımıza giriş yapabileceklerdir.

Bilet fiyatları ise şu şekilde:

Migros Tribünü: 70,00 TL
Okul Açık Tribünü: 70,00 TL
Fenerium Üst H-I Blok: 90,00 TL
Fenerium Alt H Blok: 175,00 TL
Fenerium Alt G Blok: 220,00

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe D Smart Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title