Haberler

Fenerbahçe'den Ufuk Kıran'a Ziyaret

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Çaykur Rizespor maçı sonrası sarı-lacivertli kafileye karşı gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'a, geçmiş olsun ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Ufuk Kıran'ı odasında ziyaret eden yönetim kurulu üyesi Metin Doğan, faciayı önleyen Kıran'a, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Fenerbahçe Camiası adına teşekkür etti ve kendisine üzerinde ismi yazılı 53 numaralı Fenerbahçe forması hediye etti. Ufuk Kıran'ın eşi Nurten Kıran'ın da hazır bulunduğu ziyarette, yönetici Metin Doğan, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Yönetimimiz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımızın size selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini getirdim. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Camiası olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan ve beraberindekiler, daha sonra Ufuk Kıran'ın Rize'deki evine ve ailesine de bir ziyaret gerçekleştirdi.

"BUGÜN YA DA YARIN TABURCU EDİLECEK"

Ufuk Kıran'ın bugün ya da yarın taburcu olacağını belirten hastane başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Hastamız buraya geldiğinde yoğun bir kanaması vardı. Önce kanamayı durdurup daha sonra kendisini yoğun bakım ünitesine aldık. Cerrahi bir müdahalede bulunmadık. Beyinde ve gözlerinde herhangi bir hasar oluşmaması nedeniyle hastamızın son derece şanslı olduğunu söyleyebilirim. Kendisi zaten çok pozitif bir hastamız. Bundan sonraki hayatını etkileyecek bir sorun görünmüyor. Sadece yüzünde biraz ödem var. Bugün ya da yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

OLAY ANINI ANLATTI

Silahlı saldırı anında soğukkanlılığıyla büyük bir faciayı önleyen Ufuk Kıran ise, "Olay anında önce otobüse taş atıldığını sandım. Bu yüzden hemen orayı geçmek için hızlandım. Sonrasında kucağımda bir sıcaklık hissettim. Baktığımda her yerin kan olduğunu gördüm. Yoğun kanamam olduğunu görünce otobüsü yavaşlattım ve durdurdum. Ekip otosuna geçtim ve hastaneye getirildim. Sonrasını hatırlamıyorum. 10-12 yıldır bu işi yapıyorum. Geçmişte trafik kazası bile geçirmedim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne, Başkanına ve Yöneticilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Metin Doğan Ufuk Kıran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title