Haberler

    Fenerbahçe'den Transferde Brezilya Çıkarması

    FutbolArena Özel - Fenerbahçe, orta sahaya transfer için yoğun şekilde çalışıyor.

    FutbolArena Özel - Fenerbahçe, orta sahaya transfer için yoğun şekilde çalışıyor. Sosa'ya odaklanan ancak istediği sonucu alamayan sarı lacivertliler diğer isimlere yönelmiş durumda.

    Fenerbahçe orta saha oyuncusu transfer edecek mi?

    FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre yönetim rotayı Brezilya'ya çevirdi. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği bazı orta saha oyuncuları için son görüşmeler yapılacak. Bu temasların ardından mali ve teknik açıdan en uygun isim transfer edilecek.

    Jose Sosa Milan'da kalıyor mu?

    İtalya Serie A 21. hafta maçında Napoli ile karşılaşan Milan kendi sahasında rakibine 2-1 mağlup oldu. Milan'da eski Beşiktaşlı ve bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan Jose Sosa karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

    İtalya Serie A'da Milan - Napoli maçının ardından konuşan Jose Sosa, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki gelişmelere açıklık getirdi. Arjantinli yıldız Napoli maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Menajerim açıklamıştı. %100 Milan'da kalıyorum. Takım arkadaşlarımla burada kendimi çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

    "ACI ÇEKTİM"

    Beşiktaş'tan Milan'a transfer olduğu sürecin ardından uzun süredir forma giyememesini de değerlendiren Arjantinli yıldız, "Napoli'ye karşı oynamak kolay olmadı. Uzun süredir oynamadığım için biraz acı çektim. Yenilgiden sonra olumlu bir şey düşünmek zor. Napoli maçını kaybettik ama yarın başka bir gün ve daha iyi olmak için çalışacağız. diye konuştu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Fenerbahçe Napoli Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title