Haberler

    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Giderse Kampl'ı Transfer Edecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ni garantilemesi halinde, sözleşmesinde "9 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Salzburg'lu Kampl'ı transfer edecek.

    Alman basınından Kicker dergisi, Salzburg'lu futbolcu Kevin Kampl'ın bonservis bedelini açıkladı. Fenerbahçe'nin yaklaşık iki sezondur takip ettiği ve kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin 9 milyon Euro olduğu açıklandı.

    FENERBAHÇE PUSUDA BEKLİYOR

    Avusturya basınında çıkan haberlere göre birçok Avrupa kulübünün kadrosuna katmak istediği yıldız isim için Fenerbahçe yönetimi pusuda bekliyor. Avrupa'nın en iyi kanat oyuncuları arasında gösterilen Kevin Kampl'ı uzun süredir takip eden sarı lacivertlilerlin sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumunda 9 milyon Euro serbest kalma bedelini ödeyip kadrosuna katacağı iddia edildi.

    6 YIL SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE

    Fenerbahçe sezonu şampiyon olarak tamamlayabilirse yaklaşık 6 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Bunun farkında olan başkan Aziz Yıldırım'ın gelecek sezon Avrupa'da başarıyı getirebilecek bir kadro kurmak istediği ve bunun için çalışmalar yaptığı aktarılıyor. Bu sezon başında transferde sadece Diego Ribas'ı kadroya katan Aziz Yıldırım'ın maddi anlamda kulübü zorlamak istemediği ve bu sezon sonunda Şampiyonlar Ligi faktörünü göz önüne alarak transfer döneminde önemli harcamalar yapabileceği belirtiliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Kevin Kampl Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    bio:

    FB. ye yakışır, bunlar la uçar. . . . . .

    7
    2
    yanıtYanıtla
    ferhat g.Mobil-ANDROID:

    palavra simdiden basladi...ufak atin kanaryalar yiyor zaten

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title