Haberler

    Fenerbahçe'den Galatasaray'a: Anlıyoruz...

    Galatasaray'ın derbi sonrasında yaptığı açıklamalara Fenerbahçe'nin internet sitesi üzerinden yanıt geldi.

    Galatasaray, 1-0 kazandıkları derbi sonrasında hem internet sitesinden hem de basın yoluyla yaptığı açıklamalarda TFF ve Fenerbahçe'yi hedef almıştı.

    Bu açıklamalarda internet sitesinden yanıt veren Fenerbahçe, "Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu güzide kulüp yetkililerinin hezeyan ve rahatsızlıklarını anlayışla karşılıyor, gerek bünyelerinde barındırdıkları spor ahlakından yoksun unsurlar ve gerekse bu şekilde kazanmaktan duydukları utancı sonuna kadar paylaşıyoruz" ifadeleri yer aldı.

    Derbi öncesinde yaşanan olaylara da göndermede bulunan Fenerbahçe,."Ebedi dost ve misafirleri Fenerbahçe Futbol Takımının otobüsünün otoyol kesilerek taşlanmasından dolayı duydukları üzüntü, dost ve misafir bildikleri kulüp oyuncularına ve ailelerine organize bir şekilde yapılan ahlak dışı tezahüratlardan duydukları rahatsızlık, rakip takımı eksik bırakarak yenmek için kurulan kurgudan duydukları pişmanlık, sahaya yansıttıkları tüm bu spor ve ahlak dışı olumsuzlara ortak olan hakem hatalarından duydukları utanç, rakiplerinin acılı gününde saygı duruşunu bile çok gören kendi taraftarlarına duydukları nefret ebebiyle yapıldığını biliyor ve anlıyoruz." ifadelerini kullandı.

    Galatasaray yönetiminin bahane ürettiği vurgusu yapılan açıklamanın son bölümünde, "Her sıkıştıklarında sözde şike yan yoluna girecek bir 'paralellikte' bir kulüp ve yönetim anlayışında olmadıklarını da tahmin ediyoruz. Bu nedenle kazanırken kaybetmenin yokluğunu ve dayanılmaz acısını yaşayan rakibimizin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha tüm kamuoyuna deklare ederiz." ifadeleri kullanıldı.

    Galatasaray derbi sonrasında Felipe Melo hakkında yaptığı açıklama ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün Volkan Demirel'e verdiği cevap büyük tepki çekmişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title