Haberler

    Fenerbahçe'den Erzurum'a Destek Sözü

    Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Murat Boyraz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

    Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacağı maç için Erzurum'a gelen yönetim kurulu üyeleri Aytöre ve Boyraz, belediye başkanı Sekmen'le görüştü.

    Sekmen, görüşmede, Erzurum'da spor için büyük imkan olmasına rağmen kentin Süper Lig'de takımı olmadığını belirterek, bir süre önce yaptıkları yüksek irtifa kamp merkezinden takımların memnun kaldığını ve gelecek yıl daha fazla takımın kente gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Yönetim kurulu üyelerinden Aytöre de Erzurumlu biri olarak memleketi için elinden gelen desteği sunmaya hazır olduğunu bildirerek, şöyle konuştu:

    " Fenerbahçe'yi Erzurum'a kalıcı olarak getirmeye karar verdik. Sadece turnuva ya da sportif katkılar için değil. Bizim 'Hedef 1 Milyon' adlı bir projemiz var. Özellikle Fenerbahçe taraftarının yoğun olduğu iller bizim için çok önemli. Erzurum'da Fenerbahçe'mizin şubesi var. Kentte sosyal ve sportif bir tesis kurma düşüncemiz var. Futbol sahası ve yüzme alanlarının olduğu bir tesis yapacağız. Bu konuya her türlü katkınızı bekliyoruz. Erzurum ile alakalı tüm projelerde yönetim kurulumuzun maksimum düzeyde katkısı olacak."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Sekmen Murat Boyraz Fenerbahçe Erzurum Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title