Haberler

Fenerbahçe'den Emre'ye: 2 Yıl Daha Kaptanımız Ol

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'na "2 yıl daha kulüpte kalmanı istiyoruz. Bizim şartlarımız belli. Artık top sende" teklifini sundu.

Fenerbahçe yönetimi, ligin bitimine sayılı günler kala sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularla görüşmelere start verdi. Gelecek senenin planlaması için aceleci davranmayıp, ocakta atılması beklenen imzaları hazirana bırakan sarı-lacivertliler, önceliği kaptan Emre Belözoğlu'na verdi.

"2 YIL DAHA KAL"

Geçtiğimiz günlerde milli futbolcuyla masaya oturan idareciler, kaptana "Seninle yeni kontrat yapmaya hazırız. 2 yıl daha kulüpte kalmanı istiyoruz. Bizim şartlarımız belli. Artık top sende" teklifini sundu.

EMRE SICAK BAKIYOR

Beklenmedik zamanda gelen bu öneri, Emre'yi oldukça memnun ederken yönetimin bu isteğine sıcak bakan oyuncu düşünmek için biraz zaman istedi. Şu günlerde işin resmiyete dökülmesi beklenirken, Beşiktaşlılar tarafından saldırıya uğraması tecrübeli orta sahanın biraz da olsa kafasını karıştırdı.

ABD TAKIMLARI PEŞİNDE

Başta Amerika olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi alan Belözoğlu'nun kendisini takımda tutmayı çok isteyen başkan Aziz Yıldırım'a olumlu bir yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Emre Belözoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (67)

reis:

emre nin çarşı pisliklerine inat 2 yıl daha oynaması iyi. . .

2
30
yanıtYanıtla
ille de emre,ölümüne emre:

emre kulüpten ayrıldığı gün, fener de kendini kapatsın. emresiz bir fener düşünülemez.

18
9
yanıtYanıtla
melismobilWeb@haberler.com:

Dayak yiyor akıllanmıyor emre halk seni sev-mi-yor sevmiyoruz bunu idirak et artık

19
5
yanıtYanıtla
AVNi KARABASAN:

bu adam fenere yakışırmı yakışmazmı bilmem ama FENER de Trükiyeye yakışır bir takım değil zaten.

14
6
yanıtYanıtla
Genç FB:

Aziz yıldırım ve Emre olduktan sonra ben bu feneri tutmammmm, el aleme dünyaya feneri rezil etmeye devam edecekler, herkes fenere gülüyor, fenerliyim demeye utanıyorum ve korkuyorum. Her yer Kadıköy değil, Kadıköy dışına bi çıkın da görün halimizi.

14
4
yanıtYanıtla
ErdinçMobil-IOS:

Çok doğru bir karar sonuna kadar destekliyorum

1
16
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

fenerbahceliyim defolsun gitsin mahalle kabadayısı sadece

14
3
yanıtYanıtla
EN DOĞRUSUMobil-IOS:

Yok artık ..bu fener herşeyi hakediyor..harbiden sözün bittiği yer bukadarda genişlik olmaz fener yönetimini kınıyorum

14
3
yanıtYanıtla
PARALEL:

FB NİN PARALEL YAPISI EMRE BELEZOĞLU VE EKİBİDİR BÖYLE BİLİNE.

13
3
yanıtYanıtla
ErkanmobilWeb@haberler.com:

Defol Emre futbolu bırak artık .ahlaksız herif

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title