Haberler

Fenerbahçe'den Dzeko İçin 15 Mİlyon Euro

Güncelleme:

Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

YÖNETİM, ADA'YA ÇIKARMA YAPTI

Bu sezon hücum oyuncularından beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına önemli girişimlerde bulunuyor. Transfer listesinde birçok yıldız bulunan Fenerbahçe'de en son hamle Edin Dzeko için yapıldı. 2018'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Dzeko için Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yaptığı belirtildi.

15 MİLYON EURO

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İngiltere'nin Manchester kentinde Dzeko ve menajeri İrfan Redzepagic ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, Dzeko, Fenerbahçe'ye sıcak baktığını ifade etti ancak kesin kararını vermek için Manchester City'deki durumunun netleşmesi gerektiğini söyledi. Tarafların önümüzdeki ay tekrar görüşmeye karar verdiği öğrenilirken, F.Bahçe'nin bu transfer için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı bildirildi.



YILDIRIM, BOLİÇ'TEN BİLGİ ALMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin eski golcüsü Boliç bir süre önce "Başkan Aziz Yıldırım 2-3 ay önce beni arayıp Dzeko'yla ilgili bilgi aldı." demişti. 29 yaşındaki Bosnalı golcü bu sezon ligde 22 maçta 4 gol atarak beklentilerin altında kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Edin Dzeko Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (22)

freedom_58:

Şikeye bulaşan fener isterse messiyi getirsin yine şikeci diyecekler.

3
11
yanıtYanıtla
freedom_58:

Messi ronaldo ikilisini getirseniz bile şikeci olarak tarihteki yeriniz devam edecek.

3
9
yanıtYanıtla
TUNGA:

oyum akpartiye

2
10
yanıtYanıtla
Ts61mobilWeb@haberler.com:

Guizada bi zamanlar kraldı

6
5
yanıtYanıtla
MeloMobil-IOS:

Dün R.van Persi yi alacaklardı şimdi de Dzeko'yu ama seneye Webo ile devam ederler.

7
4
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

25 versen yine gelmez..

5
4
yanıtYanıtla
ElazığlımobilWeb@haberler.com:

Aziz Yıldırım yüzünden fenerbahçemden soğudum.. Artık Maçları izleyecek heves istek kalmadı.. Aziz Yıldırım defol git artık

3
6
yanıtYanıtla
SelomobilWeb@haberler.com:

Bu yalan hberlerle nereye varmak istiyorsunuz

3
5
yanıtYanıtla
FENERLİ:

BU ADAM BİTMİŞ SAKIN ALMAYIN BU PARALARA GENÇ ALIN İHTİYAR DEĞİL BOŞ BİR ADAM BU

4
3
yanıtYanıtla
Kürşat AtakanmobilWeb@haberler.com:

Babayı alır fener

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title