Haberler

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Görüntülü Yanıt: Bilic Hırvatça Küfür Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, dün Beşiktaş'ın yayınladığı görüntülere cevap verdi, "Emre'nin sözleri yanlış aktarıldı. Bilic, Emre'ye Hırvatça küfür etti." dedi.

Beşiktaş derbisinin ardından siyah-beyazlı kulüp Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun stadın soyunma odası koridorlarında Bilic'e yönelik sözlerini yayınlamıştı. Sarı-lacivertli kulüp ise bugün 15: 30'da FB TV'den bir açıklama yaparak, görüntülü bir şekilde cevap verdi.

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde yaşananları sansürsüz bir şekilde ve montajlamadan yayınladıklarını açıklayan Fenerbahçe TV, çok farklı kameralardan elde edilen görüntülerde; Hırvat teknik adamın maç içinde başta Emre Belözoğlu'na yönelik olmak üzere söylediği Hırvatça söz ve söylemleri de kulüp televizyonu üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı.

BILIC'TEN HIRVATÇA KÜFÜR

Bilic'in kendilerine Hırvatça küfür ettiğini dile getiren Emre'nin serzenişi defalarca yayınlandı. Emre'nin ağzından çıkan sözlerde Beşiktaş TV'nin b.k olarak verdiği gibi değil, bu sözlerin yanlış aktarıldığı ve Hırvatça bir küfür olduğu ( Jebem ti Majku - Ananı s.), bunu da Emre'nin "Söyleyin ona bir daha bunu söylemesin" diyerek Biliç ile değil, Beşiktaş Kulübünün tercümanı ile konuştuğu görülüyor.

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARA FİZİKSEL MÜDAHALE YAPMAYA ÇALIŞTI"

Yapılan haberde; Bilic'in ligin ilk yarısındaki maçta da Fenerbahçeli futbolculara fiziki müdahaleler yapmaya çalıştığı öne sürüldü. Bilic'in ilk maçta Alper Potuk'u oyundan düşürmeye çalıştığı, Emre'ye uzaktan tacizlerde bulunduğu belirtildi. Son maçta da önce Caner ile uğraştığı sonra ise beklediği fırsatın Emenike'nin sahayı terk etmek istemesiyle geldiğine vurgu yapıldı. Sık sık kendisine ayrılmış çizgili alanı terkettiğine de dikkat çekilen Bilic'in Emenike'nin koşarak gelmesinden kendisine çarpmasını beklediğini hesaplamış olabileceği üzerinde de duruldu.

Bilic ile ilgili ayrıca, FB TV'deki haberde ; Beşiktaş-Arsenal maçını yöneten Sırp Hakemin küfür gerekçesiyle Bilic'i tribüne gönderdiği, ancak bunu Türk hakemlerin yapamadığı da ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Bindört...Mobil-IOS:

Şu milli takımı desteklemiycem diyenler zaten bahane arıyordunuz gönlunuzde yatan hainliği ortaya çıkarmak için

12
3
yanıtYanıtla
gemlik kartalıMobil-ANDROID:

emre eğer hollanda macinda milli takimda oynarsa ben milli takimi desteklemicem

6
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

İşte fenerbahçe bu ya bırakın bu işleri hırvatça küfür etmiş yok görüntüler bilicin tercumanı na diyor aktar ona, kimi kandırıyosunuz azcık delikanlı olun şu adamı savunmayın

11
3
yanıtYanıtla
erdal tunalı:

emreyi kimse sevmez sevlmeyen bir adama niyr inanalım sürekli kavgacı olaycı bir adam ne işi var buadanın futbolla ?

8
5
yanıtYanıtla
AhmetMobil-ANDROID:

Biliç ülkemizde her takım taraftarı tarafından sevilen sempatik bir teknik adamdır... Ya Emre?

8
5
yanıtYanıtla
sert:

bjk lilerın de içine cıncon kacmış

4
8
yanıtYanıtla
84510Mobil-ANDROID:

emre denen ...nın savunulacak hiçbir tarafı yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz...

7
4
yanıtYanıtla
Ömer ÇALIMMobil-ANDROID:

Türk futbolunun yüz karası iki futbolcu var.Tüm halkımız bunları biliyor.Hala milli takıma neden çağrılır anlamıyorum.

1
8
yanıtYanıtla
Demba Ba1903:

Yıllar önce G. Saray forması giyen bu 20 numaralı ibiş, F. Bahçeye gol atınca deliler gibi sevinmiş, yetmemiş sahada olay çıkarıp F. Bahçeli futbolculara küfür etmişti. Bu dönek şimdi kırk yıllık Fenerli oldu. Birde bunu kollayan daha önce yaptıklarını içlerine sindiren Fenerli arkadaşlar var. Siyasi olarak da dönek bir tip bu. Hocasını sattı rabia işareti yapıp diğer tarafa yamadı kendini. Bu 20 numara kime güveniyor diye soranlara cevabım; arkasında mason güçler var bu şahsın. İyisini bulursa eski dostlarını hemen satar bu 20 numara. . .

5
3
yanıtYanıtla
mesutMobil-ANDROID:

biliç sen kimsin yabancı takımlara oynarken sesin çıkmıyor türk takımlarına gelince hep el hareketi sen kimsin lann

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title