Haberler

    Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 30 Sayı Farkla Yendi

    Güncelleme:

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 30 sayı farkla yendi ve seride 1-0 öne geçti.

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 30 sayı farkla, 92-62 yenerek seride 1-0 öne geçti.

    İki galibiyete ulaşacak takımın yarı finale yükseleceği seride ikinci maç, 18 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş İntegral Arena'da oynanacak.

    FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

    Karşılıklı üçer sayılık basketlerle başlayan mücadelenin ilk dakikalarında Zellous ve Hollingsworth'le skor üreten Fenerbahçe, 4. dakikayı 9-3 önde geçti. İlerleyen bölümde özellikle yabancı oyuncularıyla sayılar bulan Beşiktaş'ın aradaki farkı kapatmasına izin vermeyen sarı-lacivertliler, ilk periyodu 18-12 önde tamamladı.

    İkinci periyoda daha iyi başlayan taraf olan Fenerbahçe, özellikle Charles'ın sayılarıyla 13. dakika içinde farkı çift hanelere çıkardı: 25-14. Karşılıklı sayılarla devam eden mücadelede pota altından Charles, üç sayı çizgisinin gerisinden de Bojovic ve Tuğba Palazoğlu'yla skor üreten sarı-lacivertliler, soyunma odasına 42-28 önde girdi.

    FARK AÇILDI

    Üçüncü periyoda Kulichova ve Eldebrink'in basketleriyle başlayan ve farkı 8 sayıya kadar indiren Beşiktaş'a 12-2'lik seriyle karşılık veren Fenerbahçe, 26. dakika içinde farkı 18 sayıya (54-36) kadar çıkardı. Çeyreğin ilerleyen bölümlerinde Kulichova ve Begüm Dalgalar'la skor üreten Beşiktaş'ın farkı kapatmasına izin vermeyen ve 28. dakika içinde farkı 21 sayıya (63-42) kadar çıkaran sarı-lacivertliler, son periyoda 63-44 önde girdi.

    Son periyodun büyük bölümünde daha çok genç oyuncularıyla mücadele eden ve farkı daha da açan Fenerbahçe, sahadan 30 sayı farkla, 92-62 galip ayrıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title