Haberler

Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasının ardından 8'e 4 top kapma ve pas çalışması ile tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay, kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde, takımdan ayrı yaptıkları çalışmarla antrenmanı tamamladı.

İzinli olan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves, Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Erten Ersu ve Berkay Değirmencioğlu takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek. Antrenmanın ardından futbolcular, Ulus'taki Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Bartu Tesisleri Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title