Haberler

    Fenerbahçe'de Markovic, Kadlec ve Meireles Takımdan Ayrıldı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Meireles ile Sparta Prag'la anlaşan Michal Kadlec, Sarı-Lacivertliler'e veda etti. Yönetim ise Markovic'e sıcak bakmadı.

    Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Raul Meireles'in yanı sıra Sparta Prag ile anlaşan Michal Kadlec, Sarı-Lacivertliler'e veda etti. Liverpool'dan kiralandığında büyük ses getiren ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Lazar Markovic ile de yollar ayrıldı.

    YÖNETİM İSTEMEDİ

    İngiliz ekibi, yeniden kiralama konusunda Fenerbahçe'ye öncelik tanısa da yönetim, Sırp futbolcuyu bir kez daha kadroya katmaya sıcak bakmadı. Üç futbolcu da takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

    "SAKATLIKLAR YILDIRDI"

    Raul Meireles, 2012 yılında 10 milyon Euro karşılığında Chelsea'den transfer edilmişti. 4 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyen 33 yaşındaki futbolcu için bu sezon oldukça kötü geçti.

    Portekizli oyuncu, "Bu sene şanssızlıklar bir türlü yakamı bırakmadı. Çok ciddi bir operasyon geçirdim ve toparlanamadım. Sakatlıklar beni yıldırdı. Bu büyük takımda forma giyme şansı tanıdığı için başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Raul Meireles Michal Kadlec Sparta Prag Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (5)

    kadlec için üzüldüm:

    fenerde en faydalı adam kadlec ti. şimdi onu gönderim çok daha dandiğini çok daha pahalı fiyata alırlar.

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Ahmet:

    Markovic i yollamayın bari lan.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    messi 10:

    fenerbahçeye genç dinamik hızlı savaşan oyuncular lazım fenerbahçe yönetimi gerçekten başarılı olmak istiyorsa burdan azizeye sesleniyorum azize başkan dün türkiye karadağ maçını izlediyse emre mor adam yemin ediyorum neywardan daha hızlı daha yetenekli kanat oyuncusu istiyorsa bu adamı mutlaka transfer etsin

    4
    1
    yanıtYanıtla
    AZİZ BAHÇE SPOR:

    Fenerbahçe''de Robin Van Persie, Nani, Diego, Alper Potuk, şikeci Aziz ve yaramaz Mamut gibi oyuncular derhal gönderilmeli. Mireles, M. Topuz, Gökhan, Caner gibi yıldızlar kesinlikle kalmalı. Hatta mümkünse eski yıldız Krasiç geri getirilmeli. Aksi taktirde şikeci FB her yıl ikinci veya üçüncü olup, kupaları GS ve BJK''nin ellerine görür. GS en kötü sezonunda bile Verdi ayarı Fener ve kupayı kaldırdı, Azizi ve Feneri ağlattı. Tablo: GS 4 yıldız ve 53 kupa, FB hala 3 yıldız vve 34 kupa. Ezikbahçe. .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    brezılyalıyıda HEMEN GÖNDERİN OYNAMAZ VAKIT KAYBETMEYİN HEMEN PARAYA YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title