Haberler

Fenerbahçe'de Transfer Bitmedi

Güncelleme:

Sarı-Lacivertliler'in patronu, "Paramız var, transferin devamı ocakta. Bir stoper, bir santrfor alacağız. Bu isimler Robben de olabilir Zlatan da" diyerek ateşi şimdiden yaktı.

Fenerbahçe, Nani, Van Persie, Fernandao, Ozan Tufan gibi isimlerle transferde tarihi bir sezonu geride bıraktı ama yıldızlar Aziz Yıldırım'ı kesmedi. Sarı-Lacivertliler'in patronu, "Paramız var, transferin devamı ocakta. Bir stoper, bir santrfor alacağız. Bu isimler Robben de olabilir Zlatan da" diyerek ateşi şimdiden yaktı.

YILDIRIM'DAN TARAFTARI HAVAYA SOKACAK MESAJLAR

Aralarında Nani, Van Persie, Fernandao ve Ozan Tufan gibi yıldızların da bulunduğu tam 11 futbolcuyu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, tarihi bir döneme imza attı. Ancak Başkan Aziz Yıldırım bununla yetinmemekte kararlı. Üstelik yeni bombalar için gelecek sezonu da beklemeyeceklerini, ara dönemde de yıldızların Fenerbahçe forması giyebileceğini söyledi. Yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde sık sık, "Fenerbahçe yeni yıldızlar alacak mı?" sorularıyla karşılaşan Fenerbahçe'nin patronu, Sarı-Lacivertli taraftarları şimdiden havaya sokacak mesajlar verdi.

STOPER VE FORVET GELİYOR

"Şu an sadece transferin yasal süreci bitti. Ancak Fenerbahçe'de transfer asla bitmez" diyen Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Devamı gelecek. Bunu yapacak paramız var. Hocamızın isteği üzerine ara dönemde bir santrfor, bir de stoper alacağız. Aramıza katılacak isimler arasında Robben ve İbrahimoviç de olabilir" ifadeleriyle koyacakları çıtayı da gösterdiği öğrenildi. Robben ve Zlatan için Fenerbahçe'nin çok çalışacağı kesin ama netleşen forvet transferinde Erik Lima'nın adı yazıyor. Zira 21 yaşındaki yıldızın takımı Goias'ın Başkanı bile, "Erik'i Fenerbahçe'ye sattık" dedi. Golcü, formayı ocakta giyecek.

YANDEX'İ İŞARET ETTİ

İşin finansal kısmı için taraftara da sorumluluk düştüğünü bir kez daha hatırlatan Yıldırım, gündemdeki en sıcak ve ekonomik beklentisi yüksek proje olan Yandex ortaklığını işaret etti. Fenerbahçe Başkanı, "Taraftar da artık işin direkt içinde. Yandex'e girsinler, telefonlarına, bilgisayarlarına indirsinler, arama yapsınlar. Ve her aramanın bir yıldız için olduğunu düşünsünler. Hep söylediğim gibi bizim sponsorumuz taraftarımız. Gücümüzü onlardan alıyoruz" vurgusuyla projeye destek isteğini tekrarladı.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Luis Nani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Hesap KitapMobil-IOS:

Hiç biri bir Hagi veya Drogba olamaz...

7
21
yanıtYanıtla
yelpaze:

Türkiye de Bulunan En İyi Futbolcular Fenerde Olabilir En Pahalı Takımı OlabilirAma Asla En İyi Takım Olmazsın Geçmişiniz Kadar Konuşun

16
8
yanıtYanıtla
şampiyon:

şampiyonluk yıldızlarla gelmez sahada iyi futbol oynayarak gelir

14
3
yanıtYanıtla
robbus:

Ulan Fenerbahçe''ye hala şikeci diyen Gazsaraylılar yok mu. . . Ulan geçen seneki Gençlerbirliği maçınız bütün dünya spor oteritelerince bariz şikeye örnek diye defalarca ekranlarda yayınlandı. . İnanmazsanız ESPN ve BBC arşivlerinde hala o görüntüler durmakta. . Spor doktoru adam istesen bile elini o şekilde toptan çekemezsin dedi. . Sizi gidi şikesaray mı desem yok sa başkanlarının ha bire gazı verip avuttuğu gazsaraylılar mı desem haydi başka kapıya kendinizi avutmaya. . .

9
5
yanıtYanıtla
şampi:

gs de kevın grosskeutzu aldı podolskiyi aldı fener az daha para harcasın batacak parasız kalacak

8
6
yanıtYanıtla
tecessus:

Bu trabzonsporun başkanı uyumasın, trabzonsporun menfaatlerini korusun . İbrahimoviç, Robben, Messi, Ronaldo, Pique vs bu oyuncular Trabzonspordan başka takıma gelmez . Bak Aziz Yıldırımın parası yok 150 milyon dolarlık transfer yaptı . O para Trabzonsporun, herkes haddini bilsin .

1
13
yanıtYanıtla
gercekci:

Bu aziz degilmiydi seneler önce parayla adam tutup aleyhime yürüyüs yapin diye? Bu aziz degilmiydi sike yapip ve ben yapmadim deyipde türkiye haris bütün mahkemelere basvurup ve her yerden yüküm yiyen? RCE nin sayesinde ligde kalan ve rce nin sayesinde kodesden cikan bu aziz degilmi? Peki gecen sezon niye bir transfer yapamadi? Nedeni ise nasil yalan söyleyip fener taraftarini kandiracak onu düsünüyordu! Hadi o elindeki dosyalari göstersene kamuoyuna bizde sana inanalim, nasil yalan söyliyegini bilemiyorsun sikeci azize

5
7
yanıtYanıtla
13bitlisli:

3-5 liralık musa sow 13 milyona serbest kalır maddesi varken nasıl 16ya satıldı, emenike gibi bir adam nasıl senelik 12 trilyona kiralık gitti...futbolda çok pislik dönüyor. Aziz Yıldırım varsa orda dur on kez düşün

6
6
yanıtYanıtla
köksal akın:

bizde sabri bin ibrahim eder

4
7
yanıtYanıtla
gs şampiyon:

gs ninde yıldızları var unutmayın geçen sezon snejder volkana doksandan gol attı

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title