Haberler

Fenerbahçe'de Trabzonspor Maçı Mesaisi Başladı

Güncelleme:

Gökhan Gönül, Meireles ve Hasan Ali Kaldırım takımla çalıştı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kupa maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Çok sayıda genç oyuncunun da aralarında yer aldığı diğer futbolcular ise koordinasyon, pas ve pres çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Tedavileri tamamlanan Gökhan Gönül, Meireles ve Hasan Ali Kaldırım takımla çalışmalara başladı.



Emre ve Alper'in tedavileri sürüyor

Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Emre Belözoğlu ve Alper Potuk sahada koşu yaptı.

Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılan iki futbolcunun durumlarının, maçtan bir gün önce belli olması bekleniyor.

Bu arada, Emre Belözoğlu çalışması sırasında koşu mesafesini uzatmak için sahaların yanındaki kros alanına giriş yapılan kapıları açtı. Kapılardan birisi sürekli kapanınca sarı-lacivertli futbolcu 3 kez durarak kapıyı sabitlemeye çalıştı. Basın mensuplarının konuyla ilgili yorumu üzerine, kapıyı sabitlediği ipe çift düğüm attığını belirten Emre, "Bir kapı kapanmadan diğeri açılmaz" şeklinde ifade kullandı.

4 futbolcu şut çalıştı

Futbolculardan Caner Erkin, Diego, Egemen Korkmaz ve Meireles, 1 saat 15 dakika süren antrenmanın ardından şut çalışmaları yaptı.

Antrenman programı devam eden genç futbolcular ise as takım tesislere gittikten sonra çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal alt yapıdan gelen bu futbolcuların çalışmasını da takip etti.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Raul Meireles Gökhan Gönül Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title