Haberler

Fenerbahçe'de Robin Van Persie Takımla Birlikte Çalıştı

İstanbul / DHA Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. Haftası'nda pazar günü evinde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İstanbul / DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. Haftası'nda pazar günü evinde Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie, antrenmanın tamamında, takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 14.00'te başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün akşamki Tuzlaspor maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu, koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Taktik çalışmanın ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı.

Ağrıları bulunan Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Ertuğrul Taşkıran, Raul Meireles ve Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diego Ribas ise özel program dahilinde çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title