Haberler

Fenerbahçe'de Niang Sevinci

Fenerbahçe'de Niang Sevinci

FENERBAHÇE'DE NİANG SEVİNCİ

YARINDAN İTİBAREN TAKIMLA ÇALIŞACAK SENEGALLİ GOLCÜNÜN ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAMA İHTİMALİ YÜKSELDİ

DÜN AKŞAMKİ ANTRENMANA ÇIKAMAYAN YOBO, ÖZER VE M.TOPUZ BU SABAHKİ ÇALIŞMADA YER ALDILAR

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM YARIN TAKIMIN KAMPINA GELECEK VE ANTALYASPOR MAÇINA KADAR MORAL VE DESTEK VERECEK

ÖĞLEDEN SONRA SARI-LACİVERTLİLERE BARBEKÜ PARTİSİ VERİLECEK

Fenerbahçe, ligin ikinci yarısına Antalya'nın Lara Beldesi'nde devam ediyor.

Fenerbahçeli yönetici Nihat Özbağ'a ait olan Miracle Otel'in sahasında yapılan bugünkü çalışmada futbolcular yine 2 gruba ayrıldılar. Dün "core" çalışması yapan grup bugün topla çalışmalar yaparken, dün topla antrenman yapanlar ise bugün "core" çalışmasına geçtiler. Core çalışmasında futbolcuların vücut ağırlıkları ile kas oranına bakıldığı ve polar saat ile bunların bilgisayara kaydedildiği bildirildi. Bu çalışmada tempolu koşular arasındaki dinlenme bölümlerinde ise vücudu rahatlatan ve kasları gerginleştiren egzersizler yapıldı.

Topla çalışmalar yapan grup ise kendilerine pres uygulayan rakiplerine karşı dar alanda çabuk paslaşmalar yaptılar. Topu kaptıranın ortaya geçtiği bu çalışmanın ardından birebirde etkili olma ve dayanıklılık üzerinde duruldu.

Öte yandan dün akşamki çalışmaya katılamayan Özer, M.Topuz ve Yobo bugün takımla çalışırken Uğur Boral ve Niang düz koşu yaptılar. Uğur Boral koşunun ardından antrenmanı tamamlarken, Niang bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan'ın yönetiminde kuvvetlendirici çalışmalarına devam etti. Senegalli golcünün yarından itibaren takımla çalışmalara katılmasında bir sakınca olmadığı ve ligin ikinci yarısının ilk maçında Antalyaspor'a karşı forma giyme şansının yükseldiği belirtildi.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım yarın Antalya'ya gelecek ve Antalyaspor maçına kadar takıma moral ve destek verecek. Antalya kampında 6. gününü yaşayan Sarı-Lacivertli kafileye öğleden sonra ise otel yönetimi tarafından barbekü partisi verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title