Haberler

Fenerbahçe'de Markovic ve Ribeiro Takımla Çalıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcular, yan top çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım'ın Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen oyuncular Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan ülkelerinin milli takımlarında bulunan Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec'in bugün döneceği belirtildi.

Lazar Markovic ve Fabiano Ribeiro antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'deki antrenmanla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Lazar Markovic Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title