Haberler

    Fenerbahçe'de Lens İçin Dikkat Çeken Detay

    Advocaat'ın takımdan ayrılma kararı almasından sonra Lens'in takınacağı tavır merak konusu olurken istatistikler ise dikkat çekti...

    Fenerbahçe'de Dick Advocaat, Başkan Aziz Yıldırım'a ve yönetime "gelecek sezon yokum" kararını 9 Mart'ta menajeri ve avukatı aracılığıyla iletti. Hollandalı teknik adam Konyaspor maçı sonrası ülkesine gidene kadar ise oyuncularına konuyla ilgili tek kelime etmedi. Sadece Konyaspor maçından önce yapılan takım toplantısında, "bizim" değil "sizin" ifadelerini kullanarak, "daha çok kazanacak maçınız var" demişti.

    Advocaat'ın aldığı karar yabancılardan Fabiano, Aatıf ve Skrtel'in moralini bozdu. Roman, Josef, Karavaev, Stoch ve Fernandao'nun ise karardan yeni haberinin olduğu ortaya çıktı. Kjaer, Sow, Emenike ve van der Wiel karar üzerine adeta bayram yaptı. Babasının cenazesine giden Lens'in ise karardan henüz haberdar olmadığı bildirildi.

    Yerli oyuncular arasında ise tam bir Advocaat sevinci yaşanıyor... Volkan'dan Salih Uçan'a, Mehmet Topal'dan Ozan'a tüm oyuncuların bu kararı memnuniyetle karşıladığı bildirildi.

    Lens, Advocaat'ın kararını öğrenince ne olacak?

    Kariyerinin genelini Dick Advocaat ile beraber geçiren Jeremain Lens, Hollandalı teknik adamın aldığı ayrılma kararından henüz haberdar değil... Alanyaspor maçından sonra yaptığı "kararı yönetime bildirdim" diyen Advocaat, Konyaspor maçından sonra ise "yokum" demişti.

    Konyaspor maçı sonrası ülkesine gidene kadar oyuncularına bu kararını açıklamadığı ve birebir konuşmalar yapmadığı için Lens'in bu karardan haberi yok. Kendisini getiren Advocaat'ın gelecek sezon takımda yer almayacak olmasının Lens'i nasıl etkileyeceği merak konusu...

    Advocaatlı Lens, Advocaat'sın Lens

    Advocaat'ın takımdan ayrılma kararı almasından sonra Lens'in takınacağı tavır merak konusu olurken istatistikler ise dikkat çekti... Hollandalı oyuncunun Advocaat'lı ve Advocaat'sız oynadığı süreçte yaşadığı gol ve asist istatistikleri Fenerbahçe yönetiminin dikkatinden kaçmadı.

    Dick Advocaat'la

    2009-10 AZ'de 32 maç 12 gol 8 asist

    2012-13 PSV'de 33 maç 15 gol 11 asist

    Advocaat'sız

    13-14 D.Kiev 28 maç 5 gol 4 asist

    14-15 D.Kiev 21 maç 5 gol 10 asist

    Advocaat gidince Sunderland'te...

    2015-16 20 maç 3 gol 3 asist

    Kaynak: Fotospor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aziz Yıldırım Dick Advocaat Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title