Haberler

Fenerbahçe'de Kuyt'ın Yerine Nijeryalı Ronaldo Geliyor

Güncelleme:

Nijerya basını, Fenerbahçe'nin Kuyt'ın yerine Gent forması giyen Moses Simon'u transfer edeceğini yazdı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlarını yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin Belçika'da Gent forması giyen Moses Simon'u kadrosuna katmak istiyor.

FENER'İN RAKİPLERİ CİDDİ

Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe'de oynamasından dolayı 19'luk genç Nijeryalı'nın sarı-lacivertlilerle olan durumunu yakından takip eden Nijerya basını, Simon için Fenerbahçe'nin karşısına ciddi rakiplerin çıktığını yazdı.

LAKABI NİJERYALI RONALDO

'Nijeryalı Ronaldo' lakaplı Moses Simon için Borussia Mönchengladbach Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart, Borussia Dortmund, Ajax Amsterdam ve PSV'nin girişimlerde bulunduğu, özellikle Mönchengladbach ile Frankfurt'un girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

KUYT'UN YERİNE ADAY

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'un bölgesinde oynayan, sol kanat ve forvette de görev alabilen yıldız adayı, Slovak temsilcisi Trencin'deki patlamasının ardından devre arasında 800 bin euroya Gent'e gelmişti. Şu andaki bonservis bedeli 4 milyon euro olan Moses Daddy-Ajala Simon'un kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FENER'İN HAMLESİ MERAK EDİLİYOR

Yabancı sınırının değişecek olmasından dolayı genç ve potansiyel yıldız adaylarını takibe alan Fenerbahçe yönetiminin sezon sonunda yapacağı Simon hamlesi merakla beklenmeye başlandı. Bu sezon Trencin ve Gent formalarıyla 36 maça çıkan genç oyuncu, 16 gol atarken 11 de asist yaptı.

Kaynak: Sporx

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Dirk Kuyt Nijerya Gent Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

MertMobil-ANDROID:

Ağzına sağlık Davut! Al benden de o kadar.. Her şeyin yeri var zamanı var.. Bravo...

1
0
yanıtYanıtla
ULKAHABAFATAS:

Fenerbahçe dinlenme tesislerine kısa zamanda uyum sağlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title