Haberler

Fenerbahçe'de Gündem Ertuğrul Sağlam

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra, Sarı-Lacivertli yönetimde Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ismi gündeme geldi. Sağlam'ın Türkiye'de önemli takımlarda çalışması, kayda değer başarılar yakalaması, tecrübesi ve ligi iyi tanıyor olması nedeniyle öne çıktığı belirtiliyor.

ALTYAPIDA DA FORMA GİYMİŞTİ

Başarılı teknik adam 2009-10 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yeşil-Beyazlılar, şampiyonluğu Fenerbahçe'nin elinden almıştı. Sağlam, futbola başladığı yıllarda Fenerbahçe altyapısında da forma giymişti. 2004'ten bu yana teknik direktörlük yapan Sağlam; Samsunspor, Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor takımlarında görev yaptı.

YABANCILAR DA ÖNERİLDİ

Fenerbahçe yönetimine yabancı teknik direktörler de önerildi. Bunların arasında iki İspanyol ve bir Hollandalı var. İspanyol teknik direktörlerler Juande Ramos ve Quique Sanches Flores ile Hollandalı Martin Jolsöz konusu isimler. Bu hocaların yanı sıra pek çok menajer de kulüple temasa geçerek çok sayıda isimler önerdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

ADALET İÇİN FENERİ YAKALIM:

Fenere Ertuğrul Sağlam, Lucesku, Denizli gibi dürüst adamlar hoca olmamalı, şikeci takıma ve Aziz e uygun başarısız birileri gelmeli...

12
15
yanıtYanıtla
Kürdüm Soyum Türk soyu Dedem Korkut:

Ertugrul gitsin niye gitmesin ki.Bu bir ticar?tdir.Bir yıl çalış 3 yıl çal. paranı alıyorsun.

2
25
yanıtYanıtla
cemşitmehmet.teke@gmail.com:

ulen grrrrooo yapacasan spur yurumculuğu yap ne eleke şimdi gene türklügü bilmem kürtlügü işin içine sokirsin loo nirden çalecek kim çelecek

yanıt0
yanıt0
CEM SAYIL:

AZİZE KENDİNE KAPI KULU ARIYOR.

12
10
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Lucesku''nun fener gibi tescilli şikeci bir takımda ne işi var?? GS''a bile gelmedi Adam!!! Fenerde tekniktraktörlüğü Aziz kendisi yapsın ya da Mahmut Uslu (yanaktan makas)...

10
11
yanıtYanıtla
RİZE BAHÇE:

iNŞALLAH KİMSE GELMEZ DE AZİZ YILDIRIM ORTADA KALIR VE KENDİSİ YAPAR HOCALIĞI.. GEÇEN YIL TRİBÜNDE AMIGOLUK YAPTIĞI GİBİ..

13
7
yanıtYanıtla
muhammet temiroğlu:

fenerbahçaden bu sezon bi yol olmaz kim gelirse gelsin

9
8
yanıtYanıtla
ÇARE YILMAZ MORGÜL PARDON YILMAZ VURAL:

ÇARE YILMAZ HOCA ADAMA Bİ ŞANS VERİN YAAAAA

14
1
yanıtYanıtla
TRABZON:

AZİZ YILDIRIMINN BEYNİ BİTMİŞ,DÜRÜST BİR ADAM ÇALİŞMAZ ONUNLA

6
7
yanıtYanıtla
DEDE:

SAKIN HA SENİ DE YERLER

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title