Haberler

Fenerbahçe'de Futbolun Başına İtalyan Terraneo Getirildi

Güncelleme:

Yeni sezona iddialı bir ekiple başlamak için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo oldu. Terraneo, Emre ve Okan'ı Inter'e transfer etmişti.

Fenerbahçe Kulübü sürpriz bir transfere imza attı. Sarı lacivertliler uzun yıllar Inter'in sportif direktörlüğünü yapan İtalyan Giuliano Terraneo'yu aynı görevle transfer etti.

EMRE VE OKAN'I TRANSFER ETMİŞTİ

Uzun yıllar İnter'in sportif direktörlüğünü yapan İtalyan isim ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Terraneo, Samandıra'ya gelerek tesisleri de gezdi ve daha sonra sarı lacivertliler ile anlaşma imzaladı. İtalyan sportif direktör Inter'e Galatasaray'dan Emre ve Okan'ı transfer etmiş ve o dönem Türk medyasının gündemine gelmişti. İtalya'nın önemli futbol adamlarından biri olan Giuliano Terraneo futbol yaşamında Milan ve Lazio gibi takımların formasını giymişti.

MANCHESTER UNITED İDDİALARI VARDI

Giuliano Terraneo'nun İtalyan basını tarafından Manchester United'a gideceği iddia edilmişti. Ancak sarı lacivertlilerin yoğun çabaları sonrası İstanbul'a gelen İtalyan futbol adamı sarı lacivertliler ile sözleşme imzaladı. Teknik adam ve futbolcu transferleri için Giuliano Terraneo'nun bizzat çalıştığı öğrenilirken sarı lacivertliler resmi açıklamayı hafta sonu yapılacak genel kurul sonrası yapacak. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

alideliveli07:

Bildiğin Türk bu!

17
1
yanıtYanıtla
38:

lann bu bızım bakkal şevket abı

12
2
yanıtYanıtla
FB DADAŞ:

BİTMİŞ İTALYAN FUTBOLUNDAN MEDET UMUYOR.

9
5
yanıtYanıtla
turanmobilWeb@haberler.com:

Anlaşıldı emre getirmiş bu adamı 3 hafta sonra volkanla beraber yerler adamı

12
1
yanıtYanıtla
alıştık:

hep aynı TERANE :)

11
0
yanıtYanıtla
ak genclikMobil-ANDROID:

Ben bu resmi görünce yine adanadan bi haber sandım :D

7
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

daha eski bir foto bulamadınız mı ?

6
1
yanıtYanıtla
Sarı kanaryamobilWeb@haberler.com:

La kardaşım saçma sapan yorum yapmayın adam teknik direktör olarak değil sportif direktör olarak geliyo daha hoca gelecek yani bunun başına..6sliler hemen manciniyle kıyaslamış ne alaka biri elma biri domates :

6
1
yanıtYanıtla
tonzimobilWeb@haberler.com:

Tarzan rıfkıya Benziyo tarzanicolita aaaaaaaAAAAA aslanı kartalı çağıracaktır

5
1
yanıtYanıtla
hendrix.rixosmobilWeb@haberler.com:

Olm jurgen klopp gibi bi adam boşa çıkmışken ne italyan hocası ya. Alman bulun alman biraz disiplin öğrenir yerim garanticiler

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title