Haberler

    Fenerbahçe'de Devre Arası Transfer Operasyonu

    Sarı lacivertli takımın ligin devre arasında büyük bir transfer operasyonu gerçekleştirmesi bekleniyor.

    Lige istediği başlangıcı yapamasa da rakiplerinin de yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından kopmayan Fenerbahçe, devre arasında büyük bir transfer operasyonuna hazırlanıyor.

    Sarı lacivertli takımda operasyonun ilk ayağı mevcut kadroda planlanırken, başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray derbisinde alınan yenilginin sorumluları olarak gördüğü Bruno Alves ve Selçuk Şahin'le yolların devre arasında ayrılması bekleniyor.

    Geçtiğimiz sezon başında Rusya'nın Zenit ekibine 5.5 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen Alves için menajerine "kulüp bul" talimatı veren Fenerbahçe yönetiminin, bu futbolcuya gelecek herhangi bir teklifi kabul edeceği öğrenilirken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Selçuk Şahin'in devre arasında olmazsa bile sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarının ayrılması bekleniyor.

    Stoch dönebilir


    Teknik direktör İsmail Kartal'ın kanatta Moussa Sow'a nispeten daha fazla orta saha özelliği barındıran bir isim istemesi nedeniyle Miroslav Stoch'un da dönüşü ihtimaller dahilinde bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sonunda Erkan Zengin'i, transferin son günlerindeyse Bursaspor'dan Aydın Karabulut'u isteyen ancak olumlu bir yanıt alamayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın, kanat oyuncusu sorununu en azından sezon sonuna dek kendi içerisinde çözerek Stoch'u yeniden takıma kazandırabileceği ifade ediliyor.

    Egemen beklentisi


    Sezon başından bu yana savunmada sıkıntılı günler yaşayan sarı lacivertli takımın bir diğer yeni transfer beklentisi de Egemen Korkmaz. Sağlıklı bir şekilde takıma dönmesi halinde yeni transfer etkisi yapacak olan Egemen, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Miroslav Stoch Selçuk Şahin Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title