Haberler

Fenerbahçe'de Büyük Operasyon!

Güncelleme:

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezon öncesi radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Giuliano Terraneo'yu sportif direktör olarak göreve getiren yeni yönetimin takım kadrosunda yer alan 30 yaş ve üzeri 11 oyuncunun en az 6'sıyla yolları ayıracağı iddia edildi. Gönderilecekler olanların listesinin önümüzdeki hafta kesinleşmesi bekleniyor.

EN AZ 6 İSİM GÖNDERİLİYOR

Lİgin 2. yarısında gösterilen kötü performansın ardından şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de operasyon kapıya geldi! Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en yaşlı kadrolarından birine sahip olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım 30 yaş ve üzerinde yer alan 11 futbolcunun en az 6'sıyla yolları ayırması bekleniyor. Buna göre Volkan, Alves, Egemen, Gökhan, Kadlec. Selçuk, Meireles, Emre, Diego, Webo ve Mehmet Topuz'dan 6'sı yeni sezonda kadroda olmayacak.

PİYANGO KİME VURACAK!

Emre, Volkan, Diego ve Egemen kalma ihtimali yüksek oyuncular. M.Topuz ve Meireles ve Webo'nun ise şansı az olarak görülüyor.

EMENİKE BELİRSİZ

Şampiyonlukta pay sahibi olan Emenike'nin durumu daha sonra görüşülecek. Ancak satılırsa Fenerbahçe çok zarar edecek

İSİM YAŞ

VOLKAN 34
B.ALVES 34
EGEMEN 32
GÖKHAN 30
KADLEC 31
SELÇUK 34
MEIRELES 32
EMRE 35
DIEGO 30
WEBO 33
M.TOPAL 32

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Raul Meireles Emre Volkan Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (37)

xyz:

herkes gideeer selçuk kalır bence en garanti o. . . başkanın muhbiri. .

12
0
yanıtYanıtla
yunus:

Fenerbahçe Huzurevi''ne dönmüş. Listeye bekir, kuyt ve krasic gibi 30 yaş üstü oyuncular alınmamış. Bu kadroyla avrupada toz ederler adamı.

8
3
yanıtYanıtla
GFB 02:

SELÇUK GİT ARTIK DEFOL UTANMIYORMUSUN SEN?

8
2
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Volkanla emre kalsaydı bari lütfen nerden bulacağız böyle rakip oyuncuyu. ??

5
4
yanıtYanıtla
DürüstMobil-IOS:

Bence fb külübünü komple kapansın

6
3
yanıtYanıtla
KİNG FBMobil-IOS:

Aziz defol

6
2
yanıtYanıtla
POYRAZmobilWeb@haberler.com:

ŞAMPİYONLUKTA PAY SAHİBİ OLAN EMENIKE DİYE YAZMISLAR HANGİ ŞAMPİYONLUK

7
0
yanıtYanıtla
batmanlemobilWeb@haberler.com:

Gökhan selçuk memet topal hariç geri kalan 8 i gitmeli

4
3
yanıtYanıtla
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK:

DAHA BETER OLUN ŞİKECİLER SİZİ

5
2
yanıtYanıtla
poyrazmobilWeb@haberler.com:

ne yaptımsa fener için yaptım diyen aziz ..fener taraftarı şikeli şampiyonluk istemez ..dürüst ol başkanlığımı devam ettirmek için yaptım desene şuna ..in sırtımızdan yüksü nartık ..git ..defol ..

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title