Haberler

Fenerbahçe'de Birçok Futbolcuyla Yollar Ayrılacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluğa ulaşamazsa ikinci bir yaprak dökümü daha yaşanacak. Sarı Lacivertliler bir çok futbolcu ile yolları ayıracak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yaprak dökümüne hazırlanıyor. Bir çok futbolcusunun sene sonu ayrılacağı düşünülen sarı lacivertli ekipte gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılıyor. Şampiyon olunmaması halinde gerçekleşecek bu yaprak dökümünde gidecek ve kalacak isimler şimdiden belli oldu.

PAZARLIK YOK!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le pazarlık yapılmayacak, sadece belirlenen ücretler teklif edilecek.

YABANCILARDA DA DURUM AYNI

Yabancı oyuncuların durumu da pek farklı değil. Bir türlü bekleneni veremeyen Diego, ya Katar'a gönderilecek ya da Santos'a satılacak. Sezonu kapatan Lazar Markovic, Liverpool'a dönecek. Raul Meireles, Michal Kadlec ve Bruno Alves'in sözleşmeleri uzatılmayacak. Fabiano ve Ba'nın bonservisleri ise alınmayacak. Lazio'nun gündeminde olan Robin van Persie'ye kalması için ısrar edilmeyecek. Everton'la anlaşan Nani'ye ise dur denmeyecek. Pek çok takımın gündeminde olan Simon Kjaer ise sözleşmesinde yazan 22.5 milyon euro'luk serbest kalma bedeli dışında hiçbir rakama bırakılmayacak. Fakat Danimarkalının Türkiye'den ayrılmak için sürekli arıza çıkaran hayat arkadaşının kararı da etkili olacak.

FERNANDAO VE JOSEF FARKI

Aynı şekilde Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosunda olması kesin gibi gözüyle bakılan iki yabancı isim ise Fernandao ile Josef.

(Kaynak: Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Mehmet Topal Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Sarı Lacivert.:

Simon Kjaer ve Volkan Şen Yaptığımız En verimli Transferimizdir. . . . .

15
13
yanıtYanıtla
SELO:

Asılsız ve kasıtlı haber belge konuşur. Çıkartın belgelerinizi adi fener düşmanları

6
5
yanıtYanıtla
Adil Yazar:

Bu haber sadece FENERBAHÇELİ Futbolcuların aklını karıştırıp motivasyonlarını bozmak. Beşiktaşın sezon sonu maliyetlerinden dolayı başta Şenol güneş , Gomez, Gökhan, Oğuzhan, Querasma, Sosa, Atiba, Kerim ve Cenk''in gönderileceğinide yazınki adil olduğunuzu görelim

3
2
yanıtYanıtla
yzb:

Fb. de yönetim sorunu var açık belli. RVP. sakatım deyip doğru düzgün antreman yapmıyor. Fernandao sözle iyi oda yatarken kilo alıyor vay FB. nin haline.

1
3
yanıtYanıtla
can can:

Şo diogo Ribas denilen adamı gönderin gerisi kendiliğinden gelir, kaç yıl oldu saymadaım şatkısı gibi bir ara topu attığını görmedik

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

elinizde diego var kıymetini bilmiyosunuz, pereyra var kıymetini bilmiyosunuz. takımınız şampiyonluğa oynuyor bunun en önemli mimarları caner, mehmet, gökhan onlarında kıymeti bilinmiyor türkiyede 3 büyüklerin en çekişmeli oldukları alan vefasızlık!!

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAYIR DİKAT

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title