Haberler

Fenerbahçe'de Baroni'den Sonra Yobo da Gidiyor

Güncelleme:

Sarı-lacivertli yönetim, Cristian'ın ardından Yobo ile de yollarını resmen ayıracak. Yıllık ücreti 2 milyon euro olan Nijeryalı bu parayı almak için direniyor.

Fenerbahçe’nin, Al-Ain’e kiralanan Stoch’un ardından yollarını ayırdığı ikinci yabancı Cristian Baroni oldu. Büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego Ribas’a lisans çıkarabilmek için en az iki yabancısını göndermesi gereken sarı-lacivertliler dün Cristian’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesh ederken sıra Yobo'ya geldi.

BARONI'YE PLAKET VERİLECEK

Milliyet'in haberine göre; İspanya’ya gideceği öğrenilen Brezilyalı futbolcuya alacaklarının bir bölümünün ödendiği öğrenildi. Kulüpten yapılan açıklamada Karabükspor maçından önce statta düzenlenecek törenle 5 yıldır Fenerbahçe forması giyen Cristian’a plaket verileceği kaydedildi.

SIRA YOBO'DA

Sarı-lacivertli yönetim, Cristian’ın ardından Yobo ile de yollarını resmen ayıracak. Yıllık ücreti 2 milyon euro olan Nijeryalı stoperin bu parayı almak için direndiği belirtildi. İngiltere’den teklif alan Yobo’yu ayrılığa ikna edemeyen yönetimin son çare olarak tecrübeli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı fesh edeceği ifade edildi. Sarı-lacivertliler 2 yıllık daha kontratı bulunan Krasic’in sözleşmesini ise dondurmayı planlıyor. Bu işlemler tamamlandıktan hemen sonra Diego Ribas’ın lisansı çıkarılacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cristian Baroni Miroslav Stoch Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Galcim buse:

Bence bu fenevden ayrılacak kişiler başta aziz ve yalakası mamut un ayrılması gerekir.

6
9
yanıtYanıtla
RİZE BAHÇE:

Aziz ve Mamut u bedelsiz göndereceğiz zaten, yabancı kontenjanını açmak için!!

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title