Haberler

Fenerbahçe'de 5 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira'nın isteği doğrultusunda Mert, Egemen, Selçuk, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'ın kulüple ilişiği kesildi.

Şampiyonluğu ve 4.yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de büyük bir değişim yaşanıyor.

PEREIRA, NEŞTERİ VURDU

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'de yeni dönem için revizyon hızla sürüyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın istekleri doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli yönetim iç transferde kolları sıvadı. Önceki gün bazı futbolcular arandı ve gelecekleri ile ilgili bazı bilgiler verildi. Bazı isimlere sürpriz bir şekilde takım bulmaları gerektiği söylenirken takımda kalacak isimler de netleşmeye başladı.

İşte tek tek kimlere neden ve ne denildiği:

Mert Günok: Kesin bir dille kulüp bulması istendi. Bunun nedeni yapılacak yabancı kaleci transferi sonrası Volkan Demirel ve yeni kalecinin büyük bir rekabet içine gireceği ve 3. kaleci pozisyonuna düşen Mert'in, bu pozisyon için bir milli kaleci olarak hem pahalı hem de lüks kaçacak olması.

Egemen Korkmaz: Kendisinden kulüp bulması istendi. Tecrübeli oyuncuya kesin olarak git denmedi ama gelen teklifleri değerlendirmesi ve iyi bir teklif gelmezse kulübün şartlarında yeni bir görüşme yapılabileceği iletildi.

Selçuk Şahin: Gelen teklifleri değerlendirmesi tavsiye edildi. Gelecek sezon kadroda düşünülmediği belirtildi.

Mehmet Topuz : Takımdan ayrılabileceği ve gelen teklifleri değerlendirebileceği söylendi.

Serdar Kesimal : Kulüp onu da göndermek istiyor ama Serdar sözleşmesi devam ettiği için kalmak istiyor.

Emre Belözoğlu: Beklemesi gerektiği ve kulübün bir teklif ileteceği söylendi.

Webo: Onu da kulüp bulabilirsin diye aramadı. Bu Webo'nun takımda kalabileceği şeklinde yorumlandı.

Bekir: O da arananlar arasında değildi. O da kulübün teklifini beklemeye geçti. Twitter profilini değiştirmesi yanlış anlaşılsa da bu tamamen bir tesadüf.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Kesimal Mehmet Topuz Fenerbahçe Hürriyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

mesut tunamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çok isabetli bir karar olmuş. Umarım doğrudur. Volkan da gitmeli. Volkan yüzünden kaç mac kalecisiz kaldık.

18
4
yanıtYanıtla
VIDAL:

FENER DAĞILDI AKP DAĞILIYO BU SENE BAYA İYİ OLDU

5
11
yanıtYanıtla
SÜLO:

YA MEHMET EFENDİ BJK FORMASININI GİYDİN SONRA FENERE GİTTİN BAK ŞİMDİ FENER SENİ SATTI ETME BULMA DÜNYASI

12
1
yanıtYanıtla
HataybelenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Emreyle volkan da gitsin

10
0
yanıtYanıtla
Onur:

Emreyle Volkan torpilli falan değil. Bu camianın evlatları. Futbolu bıraktıklarında bile bizimleler

2
8
yanıtYanıtla
Terbiyesiz:

volkan gidip mert kalsaydı mert daha iyi volkandan

7
2
yanıtYanıtla
JetgilmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Selcuk sahin yanlis anlama ama .d seni gonderen direkdor iyi direkdordur.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aman Bekir''i göndermeyin. . . çok klas oyuncuya hani!

5
3
yanıtYanıtla
Çağatay YurtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yabancı kaleci nedir yAaa iyi mi bu adam 2 kalecimiz de a milli nin kalecisi niye para bçveriyoruz yabancı kaleciye

2
6
yanıtYanıtla
realist07:

fenere neden yabancı kaleci lazım ayrıca volkan gelen kaleciyle bu yaştan sonra rekabet etmez bu hikaye. Mert kalsaydı o ederdi. çünkü volkan hem fenere hemde en önemlisi paraya doymuş bu sattten sonra yıldızı parlayım reale barçayamı gideccek. mertin kalmsı fenerin lehine

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title