Haberler

Fenerbahçe'de 12 Futbolcu Gönderiliyor

Güncelleme:

Yeni sezonda Avrupa'da mücadele edecek olan Fenerbahçe, 12 futbolcusuyla yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, yeni yabancı kararı ile mevcut kadrosunda ciddi bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertli ekipteki geleceği sona ermesi muhtemel olan isimler şimdiden belli olmaya başladı.

1- KADLEC

Sarı lacivertli ekipte fazla süre alamayan Michal Kadlec, yeni sezon itibari ile Fenerbahçe'den ayrılmayı planlayan oyuncular arasında. Kadlec'in Bundesliga'ya geri dönmesi bekleniyor.

2- KRASIC

Fenerbahçe'nin adeta belalısı haline gelen ve ara transfer döneminde de kendisine kulüp bulamayan Milos Krasic, yeni sezon öncesinde sarı lacivertli takımdan gönderilecek isimlerin başında geliyor.

3- SOW

Önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli kulüp, iyi bir teklif gelmesi halinde Senegalli oyuncu ile yollarını ayıracak.

4- HASAN ALİ KALDIRIM

Kayserispor'da gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çeken ve Fenerbahçe'ye transfer olan sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'a, doğup büyüdüğü Almanya'dan talipler var.

5- HOLMEN

Fenerbahçe'nin bir diğer Süper Lig ekibi Bursaspor'a 1 yıl süreyle kiraladığı Samuel Holmen, genel anlamda ortaya koyduğu performans ile yeşil beyazlı ekibi pek memnun edemedi.

6- ALVES

Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsünün en kritik ve başarılı isimlerinden birisi olan Bruno Alves, zaman zaman disiplinsiz ve sert tavırları ile geri dörtlüde gözden çıkarılması en muhtemel isim.

7- EMENIKE

Fenerbahçe'nin "uzatmalı aşkı" Emmanuel Emenike, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi ve hem taraftarları hem de sarı lacivertli kulübü hayal kırıklığına uğrattı.

8- WEBO

İsmail Kartal'ın en büyük hamle oyuncusu olan Pierre Webo, ilerleyen yaşı sebebiyle gözden çıkarılması muhtemel isimler arasında bulunuyor. Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yer almıyor ve sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor.

9- MEIRELES

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden birisi olan Raul Meiereles, yabancı sınırındaki değişiklik sebebiyle 2016 yılına kadar devam edecek sözleşmesine rağmen 'gönderilebilecekler' listesine dahil oldu.

10- SELÇUK

Özellikle taraftarların takımda görmeye sıcak bakmadığı deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve sarı lacivertli ekibin milli yıldız ile sözleşme uzatmasına ihtimal verilmiyor.

11- VOLKAN

Volkan Demirel yavaş yavaş kaleyi genç isimlere devretmeye hazırlanıyor. 33 yaşına gelen Volkan Demirel'in önümüzdeki sezondan itibaren eldivenleri Mert Günok'a vermesi ve daha az süre almaya başlaması bekleniyor.

12- MEHMET TOPUZ

Fenerbahçe tarihinin en pahalı yerli oyuncusu olan Mehmet Topuz, artık tamamen rotasyon oyuncusu haline geldi. Ancak alt yapıdan gelen Savaş Polat gibi genç isimlerin yeni sezondan itibaren daha çok tercih edilecek ve süre alacak olması milli yıldızın forma hasretini çok daha kritik bir boyuta taşıyabilir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Michal Kadlec Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (147)

bjklimobilWeb@haberler.com:

Messi ve ronaldo şifresiz selcuku şifreli seyrediyoruz

25
1
yanıtYanıtla
Hz.Aziz:

Aziz başkan gibi başkan bi daha gelmez bu ülkeye. . .

2
22
yanıtYanıtla
AdanalimobilWeb@haberler.com:

Emrede gitsin

22
0
yanıtYanıtla
26Mobil-ANDROID:

Emre Belezoğlu da gitmeli

14
3
yanıtYanıtla
atom karınca:

En başta aziz gitmeli yönetimde istifa etmeli adam gibi bir başkan olsaydı fenerin başında çoktan bu futbolcuları kapının önüne atmıştı aldıkları paraya bak oynadıkları futbola bak

17
0
yanıtYanıtla
Bu sefer ( H D P )Mobil-IOS:

Emrey,i unutmuşlar.

8
7
yanıtYanıtla
40mobilWeb@haberler.com:

Hepsini kovun gitsin hepsini alana aziz bedava

15
0
yanıtYanıtla
Kaan Mobil-IOS:

Emrenin tursusunumu kuracaklar

13
2
yanıtYanıtla
rakip taraftar:

aman ayı volkan ve ekibini ( ufaklık ve caner ) göndermeyin bizler kimi kalaylıyacağız (((((((((

13
1
yanıtYanıtla
emre molozoğlu:

ASIL GİTMESİ GEREKEN YOK LİSTEDE. AZİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title