Haberler

Devrim Gibi Karar! Fenerbahçe Dağılıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'de herkes 4. yıldıza motive oldu. Sezon biter bitmez ise takım dağılacak.

Sezon tamamlanınca sarı-lacivertli takımın gövdesi değişecek. Emre ABD'ye, Emenike ve Kuyt İngiltere'ye. Mert, Bekir ve Egemen ile sözleşme yenilenecek. Meireles ve Sow gözden düştü.

KANARYA DİŞİNİ SIKACAK

Ligin sona ermesine 9 hafta bulunurken bu son 2 ayda takımdaki herkes 20. şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takmanın hedefinde. Çalışmalar bunun için yapılıyor. Herkes üzerine düşenden biraz daha fazlasını yapıp, sorumluluk alıp, deyim yerindeyse "Dişini sıkacak".

Futbolcusundan teknik heyetine, Yönetiminden taraftarına kadar herkes gayret gösterip sezonu şampiyonluk ile tamamlamak için çalışacak.

LİG BİTİNCE TAKIM DAĞILACAK

Özellikle yaşı ilerleyen futbolcular ile yolların ayrılacağı kesinleşti gibi. Sözleşmesi biten oyunculardan Kuyt'ı Hollanda'dan Feyenoord ve İngiltere'den Southampton istiyor. Tecrübeli futbolcu artık yaşlandığı için sözleşme yenilenmeyecek.

EMRE İÇİN ISRARCI OLUNMAYACAK

Futbolundan çok olaylarıyla gündeme getirilen Emre Belözoğlu için de ısrarcı olunmayacak.
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen, Almanya'daki milli takım kampında Beşiktaşlı taraftarların pankartlarla hedef aldığı tecrübeli oyuncu, Hollanda'da gurbetçi vatandaşlarımızın tepkisini toplamıştı. Islıklandığı için ısınmaya çıkmayan Emre'nin ismi okunurken, tribünlerde tepki sesleri yükseldi. Emre'nin, bu gelişme sonrasında milli takımı bırakmaya karar verdiği öğrenildi.

SADECE FENER'E KONSANTRE OLMAK İSTİYOR

35 yaşındaki futbolcu, daha önce de iki kez A Milli Takımı bırakmayı düşünmüş ancak bu planını hayata geçirmemişti. Ancak bu kez ciddi olan Emre'nin sadece Fenerbahçe'ye konsantre olmak istediği kaydedildi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 20 NUMARAYI TERCİH ETTİ

Sezon tamamlanınca yönetim Emre ile ya sözleşme yenilemeyecek ya da 1 yıllık mukavele yapılacak. Chelsea'deki Terry örneğinde olduğu gibi tecrübeli isim ile 1 yıl daha devam edilecek. Emre'nin ise planlarını ABD'ye gitmekten yana yaptığı öğrenildi. Dünyaca ünlü futbolcular gibi onun da ilerleyen yaşı nedeniyle 1 yıl ABD Ligi'nde forma giyebileceği konuşuluyor.

KALE GÜVENLİ ELLERDE

Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek oyunculardan Mert Günok takımda tutulmaya çalışılacak. Milli takımın da kalesini koruyan isimlerden olan 25 yaşındaki başarılı kaleci Mert ile sezon bitince masaya oturulacak. Egemen Korkmaz da yönetim ve teknik heyetin kalmasını istediği oyuncuların başında geliyor.

MEIRELES-SOW GÖZDEN DÜŞTÜ

Meireles ve Sow ise gözden düştü. 1'er yıl daha sözleşmeleri bulunan ancak eskisi kadar verimli olmayan bu oyunculara teklif gelmesi durumunda değerlendirilecek.

EMENIKE'NİN KREDİSİ BİTTİ

Emenike için ise şartlar zorlanmayacak. Her an protesto ile tekrar tekrar karşılaşma durumu olan Emenike'yi isteyen takımlar ile masaya oturulacak ve şartlar uygun olursa Nijeryalı oyuncu elden çıkarılacak. Ya da Emenike'ye uygun sistem ve takım arkadaşları oluşturulabilirse önümüzdeki sezon da elde tutulacak. Emenike'nin menajerinin Londra takımlarıyla temasta olduğu da dilden dile yayılıyor.

WEBO'NUN DURUMU BELİRSİZ

Yaşı ilerleyen isimlerden Webo ise Emenike ve Sow'un durumuna göre takımda kalacak. Emenike ve Sow ayrılırsa Webo ile 1 yıllık daha sözleşme yapılacak. Yönetim 15 Haziran'dan itibaren harekete geçecek.

TFF'nin aldığı sınırsız yabancı kurallarını da göz önünde bulunduran Sarı-Lacivertli yönetim önümüzdeki sezon için kadroyu gençleştirecek. Hızlı, dinamik ve oyunu iki yönlü oynayabilen futbolcular için araştırmalar şimdiden yapılıyor. Transfer taarruzu ise 15 Haziran'dan itibaren başlatılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Emre Belözoğlu Raul Meireles Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

zeyno:

Desene tescilli şikeciler dağılıyor

14
60
yanıtYanıtla
Selçuk HalıcıoğluMobil-IOS:

Cinconlar size verirlermi şampiyonluğu ,,,,

32
29
yanıtYanıtla
fenerrrmobilWeb@haberler.com:

Ulan fenere şike diyosunuz galatasary şikenin Kralını yaptı gecen hafta Kasımpaşa - gs maçını unutmuyalm 2-0 Kasımpaşa önde üstüne ksmpasa nn 2 tane golü ofsayt gerekcesiyle iptal ama gs maçı 3-2 alıyor vayy be adaleti kes :

22
34
yanıtYanıtla
halitmobilWeb@haberler.com:

En az 5 sampiyonlugunuz şikeli.. nasil mideniz kaldiriyor anlamis degilim.. bjkbli olmak gercekten ayricalik yani..

19
19
yanıtYanıtla
YalnızMobil-IOS:

Şikeci deyip duruyorsunuz...sanki diğerleri yapmadı!!!!!ya

25
8
yanıtYanıtla
gs:

hepsi gereksiz zaten volkanda çıksın hatta hepsi çıksın kalksın şike takımı

11
20
yanıtYanıtla
zafer:

bu dedikoduları çıkaranlar gslılar amaç takımdaki futbolcuları nasıl olsa gözden çıkarıldım diye sezon sonuna dek canla başla oynamalarını engellemek fb yönetimi ve futbolcuları bunları yutmaz yönetim mutlaka bu dedikodunun intikamını misliyle alacaktır işe çoktan başlamışlardır

3
26
yanıtYanıtla
halikarnas balıkçısı:

ülkeye şikeyi getiren galatasaray dır bu ülke geçmişte neler neler gördü zalatından tut arif erdemine dört sene üst üste şampiyonluklar federasyonda koyu cimbomlu haluk ulusoyuna kadar. şanlı galatasaray tarihide bu işte.

17
9
yanıtYanıtla
TC Mobil-IOS:

Fenerbahçe dürdüncü yeldezi ancak rüyasında görecek bu sene

8
17
yanıtYanıtla
SerkanMobil-IOS:

Ne şikeymiş arkadas eze eze derbi alıoz yok emre kırmızı emenıke kırmızı fenerın berılmeyen penaltısı nolcak bos kaleye gl atamayın sonra hakem yaw bı dagılın yaw

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title