Haberler

Fenerbahçe, Celtic Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Celtic maçı hazırlıklarını tamamladı Mustafa AKIN, İstanbul-DHA UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2'nci maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takım hazırlıklarını sabah yaptığı antrenman ile tamamladı.

Fenerbahçe, Celtic maçı hazırlıklarını tamamladı

Mustafa AKIN, İstanbul-DHA

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2'nci maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda Celtic ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli takım hazırlıklarını sabah yaptığı antrenman ile tamamladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışmanın ilk 15 dakikası basın açık tutuldu. İdman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde futbolcular yelek giyerek taktik çalışması yaptılar. Bu bölüm basına kapalı gerçekleştirildi.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Josef de Souza ve Lazar Markovic takımdan ayrı özel program dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Celtic maçı için bugün saat 15.30'da Sabiha Gökçen'den kalkacak uçakla İskoçya'nın Glasgow kentine uçacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe İstanbul Celtic Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title