Haberler

Fenerbahçe, Celtic'in Stoperi Efe Ambrose'yi Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, İskoçya ligi ekiplerinden Celtic'in formasını giyen 27 yaşındaki Nijeryalı stoper Efe Ambrose'yi transfer etmek için düğmeye bastı.

Bruno Alves ile yola devam etmeyecek olan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için stoper arayışlarına başladı. Simon Kjaer'e iyi bir partner arayan sarı lacivertliler rotasını Ada'ya çevirdi.

SundayPost'un haberine göre Fenerbahçe, Celtic'te forma giyen Nijeryalı stoper Efe Ambrose'yi transfer etmek istiyor. Takımın başına Liverpool'un eski teknik direktörü Brendan Rogers'ı getiren Celtic ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Efe Ambrose, yeni hocasının onay vermesi durumunda Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.

TRANSFERE ONAY VEREBİLİR

Önümüzdeki sezon Celtic'te Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen Brendan Rogers'ın, transfer bütçesini arttırmak için bu transfere onay verebileceği konuşuluyor.

EFE AMBROSE

Efe Ambrose, geçtiğimiz sezon 31 maçta Celtic, forması giyerken skor katkısında bulunamadı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, toplamda 47 kez de Nijerya Milli Takımı forması giydi.

FENERBAHÇE MAÇINDA TARAFTARI ÇILDIRTMIŞTI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Efe Ambrose, Sarı-Lacivertlilerin Celtic ile İskoçya'da oynadığı UEFA Avrupa Ligi grup maçında 2-2 biten karşılaşmada kaçan galibiyetin baş sorumlusu olarak gösterilmişti. Yaptığı hatalarla Celtic taraftarını adeta çılgına çeviren Nijeryalı stoper, İskoç basını tarafından ağır bir dille eleştirilmişti.

(Kaynak: Sporcope)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bruno Alves Fenerbahçe Celtic Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title