Haberler

Fenerbahçe, Bursaspor'u 2-1 Yendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek rövanş öncesinde büyük avantaj elde etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşma 2-1 Fenerbahçe üstünlüğüyle son buldu. Fenerbahçe'ye zorlu Bursa deplasmanında galibiyeti getiren goller 26. dakikada Emenike'den ve 36. dakikada Bruno Alves'den gelirken, Bursaspor'un tek sayısını 33. dakikada Belluschi kaydetti.

Bu maçın rövanşı 21 Mayıs'ta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Cüneyt Çakır Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

azizmobilWeb@haberler.com:

Kesin şike vardır değil mi cinconlar Eskisehir macinda da şike vardı değil mi cinconlar Hayatınız yalan... Bi devirde conconlu olmak ayricaliktir. Cinconicon ayni bonibon gibi:

42
21
yanıtYanıtla
HdpMobil-IOS:

Oylar hdp ye

12
31
yanıtYanıtla
garaMobil-ANDROID:

Eee Şenol efendi bu kez ne bahane uydurcan

28
14
yanıtYanıtla
3333:

Şike vardır muhakkak.

19
22
yanıtYanıtla
gübrettinmobilWeb@haberler.com:

Tüm oğlan hamsi cincon ve sekiztaşa selam yola dewam...

20
16
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Acılın sampiyon geliyor

25
11
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.com:

Neredesiniz FB düşmanı ezikler yine yendik bakalım şimdi ne yumurtlayacaksiniz

19
5
yanıtYanıtla
gübrettinmobilWeb@haberler.com:

Tüm oglan hamsi cincon ve sekiztaşa selam yola dewammmm

13
10
yanıtYanıtla
gizliMobil-ANDROID:

bursa iste yenilgiye tahmulu yok taraftarların hepsi değil ama saygısız çok fazla kesinlikle alakası yok aklınca stres attığı sanıyor bazıları bilmiorki evde maçı izleyen abisi ablası halası v.s kısaca akrabası başka takimi tutuyor haberi yok onlara gore burası bursa başka takim yenemez başka takım tutulmaz siz olye zannedin Bursalı hemşerilerim anca futbolda Sesiniz çıkar o da aanca cam çerçeve indirmek deplasmanda başka memlekete giderken yolda esnafa zarar vermek başka birşey. yok bursa. yi soyup soğana çeviriyor birileri haberin yok burs taraftarı otaparki buskisi. ey taraftar. bos. işlerle ugrasacagina önce memleketine bak kaç kere bindin helitaksiye teleferiği kaç kere kullandım gezdinmi. helikopter le Bursalı taraftar. içinizdeki bazı saygısız taraftarları eleyinizzz..

13
10
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Senol Gunes hicbir zaman buyuk maclari kazanamiyor..Trabzonsporda kac sene hocalik yapti ve onemli maclarda hep kaybetti. kisiligine saygim sonsuz ama buyuk takim hocasi olamaz..

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title