Haberler

Fenerbahçe - Bursaspor Maçının Ardından

İstanbul / DHA Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İstanbul / DHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kartal, Bursaspor'un da kazanabileceği maçta galibiyeti hak ettiklerini belirterek, Bu maçın iki amacı vardı. Hem kazanmak ve yolumuza devam etmek

istiyorduk hem de lider olacağımızı biliyorduk. Seyircimizin önünde iyi başladık. Bursaspor da maça iyi başladı. Her iki takımın da pozisyonları vardı. Volkan Şen'den taktiksel olarak birkaç fazladan pozisyon yedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle bunu önledik. Rakibimiz de biz de pozisyonlar bulduk. Her iki takım da bu akşam güzel bir mücadele ortaya koydu. Biz daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maç bitti Eskişehirspor maçını düşünüyoruz. Üç puan ve galibiyet taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun dedi.

Kartal, şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini dile getirerek, Rakiplerimizin 1 adım önünde olduğumuzu söyleyebilirim. Yarış sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Her takım her takımdan puan alabilir. Bursaspor çok iyi bir takım ve bizi çok zorladılar. Kaybedebilirdik de berabere de bitebilirdi. Ama sonunda kazanan biz olduk. Rakiplerimizden şu anda bir adım öndeyiz diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hakem konusundaki serzenişiyle ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Kartal, Bu akşam hakemle falan maç kazanmadık ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin maç öncesi hakemlerle ilgili spekülasyonlar yaptığını savunan Kartal, Fenerbahçe Futbol Takımı iki kulvarda yarışına devam ediyor. Bugün

lideriz. Biz her maçı bileğimizin hakkıyla mücadele ederek kazandık. Onlar benim arkadaşlarım, meslektaşlarım. Gerçekten bunları içten ve kalpten söylüyorlarsa bir daha düşünmelerini tavsiye ederim. Bir de bu spekülatif hale geldi. Her maç öncesi 'Hakemlerden korkuyoruz' diyerek burada 4-5 yiyip hala hakemde arıyorlar bazı şeyleri. Bu akşam hakemle falan maç kazanmadık. Net bir mücadele vardı. Kaybedebilirdik de kazanabilirdik de. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Çok iyi bir takımları var. Böyle şeyler Türk futboluna zarar verir. Objektif olmalıyız, net olmalıyız. Bir şeyleri bir şeylerin altında aramanın bir anlamı yok şeklinde konuştu.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, maça en güzel futbollarını yansıtmak için çıktıklarını vurgulayarak, Maalesef oyunun karşılığı aldığımız sonuç değil. İkinci yarının başında rakibe biraz pozisyon verdik. Onun dışında oyunun hakimiydik die konuştu.

Güneş, ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gollerinin olduğunu, ayrıca lehlerine bir de penaltı verilebileceğini kaydeden Güneş, Hakemin bizi ezdiğini hissediyorduk. Bugün maçı kazanan seyirci. Hakemin baskı altında kalarak bizi ezmesi doğru değildi. Yaptığınız doğru işte kuralların dışına çıkıldığını gördüğünüzde dayanamıyorsunuz. Bu işi yapanların adaletli olması gerekiyor. Bugünkü oyuna dış güçlerin etki etmesini doğru bulmuyorum. Bizim sahamızda olsa, kart görürdük, maç oynanmayabilirdi ifadelerini kullandı.

Güneş, hakemin 4 dakika uzatma verdiğini belirterek, Vermediği golü tartışabiliriz ama takdir haklarıyla ezmeye kalktığın zaman futbolcu oyundan soğuyor. Türk futbolu böyle kalkınmaz. Bu oyunumuzla 10 puan önde olmalıydık diye konuştu.

Fenerbahçe bize göre eksik oynamasına rağmen 3 puan aldı, onları tebrik ediyorum diyen Şenol Güneş, adaletsizliğin futbolda değil her alanda olduğunu savunarak, sözlerini şöyle tamamladı

Yeni bir şey değil bu. Genel kültür eksikliğimiz var. Trabzon ile Fenerbahçe düşmanken dün Fenerbahçe, Trabzonspor'un yenmesini istiyor, bugün Beşiktaş bizim yenmemizi, Trabzonspor, Fenerbahçe'nin galip gelmesini bekliyor. Menfaat oldu mu insanlar bir araya geliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kartal Fenerbahçe Bursaspor İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title