Haberler

Fenerbahçe, Brezilyalı Kaleci Ramos'un Peşinde

Güncelleme:

Fenerbahçe yabancı kaleci konusunda yeni bir ismi gündemine aldı. Sarı lacivertliler, Corinthians'ın 1.95'lik kalecisi Cassio Ramos ile ilgileniyor.

Mert Günok ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı kaleci arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe bu süreçte birçok ismi gündemine aldı. Real Madrid'li Iker Casillas için nabız yoklayan Sarı lacivertliler, oyuncudan olumlu yanıt alamadı.

Marsilya kalecisi Mandanda için de temas kuran Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi süren Fransız milli takım kalecisinin yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden de vazgeçmişti.

YENİ ROTA RAMOS

Fenerbahçe'nin listesinde öne çıkan aday Ospina olarak görülüyordu. Buna karşın Sarı lacivertliler sezon boyunca yaptığı araştırmalar sonucu Corinthians'ın Brezilyalı file bekçisi Cassio Ramos'a yöneldi.

ŞARTLARI OSPINA'YA NAZARAN DAHA UYGUN

Sezon içinde Fenerbahçe oyuncu izleme komitesinin de takip ettiği oyunculardan biri olan 28 yaşındaki Cassio'nun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda bitiyor. Brezilyalı kalecinin şartları da Ospina'ya nazaran daha uygun görünüyor. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde bu transfer için seçimini yapacak ve kesin kararını verecek.

VOLKAN'I KORKU SALDI

Cassio'nun gelişiyle birlikte Volkan'ın durumu ne olacağı kaleyi kimin devralacağı belirsizliğini koruyor. Yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Volkan Demirel, geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır uzattığı sakallarını kesmişti. Şimdiden sıkı bir çalışma içine giren Volkan'ın kaleyi kaptırmak istemediği biliniyor ancak son karar Pereira'nın olacak. (Kaynak: NTVSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Real Madrid Mert Günok Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

10 numaramobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tipe bak la

6
1
yanıtYanıtla
sivaslı:

tipe nediyon Bizim köylü kör hamdi

7
0
yanıtYanıtla
Reco:

kabzıma''la benziyor. . . kaleci filan olmaz bundan. !

7
0
yanıtYanıtla
23Mobil-IOS:

Bu bizim hanzo kadıre benziyor

6
0
yanıtYanıtla
WalkermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ospina gelsin mest etsin alem kaleci görsün muzlera yı yutturdular en iyisi en iyisi diye

0
4
yanıtYanıtla
fakir:

bunun volkandan farkı yok ki

3
1
yanıtYanıtla
Ahmet aslanMobil-IOS:

Volkan ortalı karış tırı yo

3
0
yanıtYanıtla
mirzamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Harbi fıdıl

3
0
yanıtYanıtla
kral07:

YENİ KALECİ OSPİNA İTİBAR ETMEYİNİZ BU HABERLERE

2
1
yanıtYanıtla
GS:

azizin brezilya aski azizim brezilyami kaldi adamlar kendi sahasinda 7 yiyor hale geldi. . . Azizde ali sen taktiginden gidiyor. bu adami hic tanimiyrik 3. ligdemi oynuyor. . bumu yildizlar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title