Haberler

Fenerbahçe, Brezilyalı Josef de Souza'yı Bitirdi

Güncelleme:

Brezilya'nın Sao Paulo Kulübü, orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Kadrosunu Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, Sao Paulo forması giyen Josef de Souza için görüşmelere başladı.

8 MİLYON EURO

Sao Paulo resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; Fenerbahçe ile Sao Paulo arasında 8 milyon Euro'luk bir görüşme yapıldığı belirtildi. Souza'nın Fenerbahçe ile görüşeceği için Atletico Paranaense ile oynanacak maçta Sao Paulo forması giymeyeceği ifade edildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Brezilya basınına göre kulüpler arasında anlaşma sağlandı. Şu an sadece Fenerbahçe'nin Souza ile anlaşmasının beklendiği, anlaşma sağlandıktan sonra imzaların atılacağı kaydedildi. Sao Paulo'nun bu transfer ücretinin sadece %35'ini alacağı, geri kalan %65'inin ise Porto tarafından alınacağı kaydedildi. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın 2010 ila 2012 yılları arasında birlikte çalıştığı Souza'yı özellikle istediği kaydedildi.

ATLETICO MADRID DE İSTEDİ

Ayrıca, Madrid merkezli ünlü spor gazetesi Marca, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Fenerbahçe'nin görüştüğü Josef de Souza ile birlikte orta sahada birlikte oynadığı Rodrigo Caio'yu istediğini yazdı. Atletico'nun bu transferden vazgeçmesinin nedeni olarak Sao Paulo'nun Souza için 8 milyon Euro istemesi, Caio'nun ise yaşadığı sakatlıklar olduğu ifade edildi.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDA DA OYNADI

26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da Vitor Pereira ile 2 yıl geçirdi. Porto, Souza'yı Şubat 2012'de Gremio'ya kiraladı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, 11 Ekim 2014'te ilk kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi. Arjantin maçında yedek bekleyen Souza, Japonya maçında 18 dakika forma giydi. Souza, Fransa ile oynanan maçta 4, Şili ile oynanan maçta 60 dakika forma giydi.

Kaynak: Sporx


Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Sao Paulo Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

öğretmenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fenerin kendi kendine yaptığını 40 takım birleşse yapmazdı. Her sene yeni takım kurulmaz.

4
23
yanıtYanıtla
yunus:

Fb 30 yaşın üstünde bir çok oyuncusunu göndererek yepyeni taze bir takım oluşturdu. Bu dinamik kadro ile her kulvarda oynar rahat.

15
8
yanıtYanıtla
boş boş çenemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adam ha bire dışarı para harcattırıyor fenere.Bu senede ıskalıyacağız gibi.Bu yıl fa vorim bjk.Şenol hoca ve stadı sebebiyle.Bu takı.dan bir cacık olmaz.Bu kadar adamı değiştirirsen bu takım takım olmaz.Topluluk olur.

14
9
yanıtYanıtla
kafacımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ALEXS SOZA GİBİ OLMASIN SONU

6
10
yanıtYanıtla
özkan:

nası futbolcu olduğunu bilen varmı aziz ne yaptığını biliyorsundur inşallah kendi egon yüzünden feneri ne hallere soktun taraftarın sevgilisi ersun hoca yı göndermeseydin 4. yıldız bizimdi ismail gibi çapsızdan sonra bu damancini gibi çıkmaz inşallah

10
0
yanıtYanıtla
fakir:

bu bombalar sezon sonunda da patlıyor bu fb de aziz bir yıldırım düşüyor fb üstüne

8
1
yanıtYanıtla
FB''Li:

Yildizlara bak anlasilan 2/3 yildiz alip digerlerinide yildiz diye biz taraftarlara yamayacaklar. Bu yönetim fener taraftarini Enayi zannediyor herhalde. .

2
1
yanıtYanıtla
ANTI-FENERBAHCEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fenerlilerin Cimbomlularla tartismaya girmesi komiktir. Galatasaray bir dünya kulübüdür. Fenerin cimboma karsi aldigi galibiyetler Malaganin Real Madride karsi aldigi nadir galibiyetler gibidir.

0
3
yanıtYanıtla
3478:

bir mancini vakası da feneri bekliyor. . . . . . bunlardan bi cacık olmaz

2
0
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya yussüzler,sahaniza bayrak diktik,kupa kaldirdik,4.yildizi yine ILK biz takdik,bugüne kadar bir baskanimiz bizi 16 yil bos SÖZlerle kandiramadi bize "köpekler" diyemedi,avrupadan men yemedik SIKE yüzünden,namus ve seref saydigimiz davalardan kacmadik....yani hatirlatayim dedim ezikler!

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title