Haberler

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta?

Güncelleme:

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta? Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi kim? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Futbolseverler nefeslerini tuttu ve tüm gözler Kadıköy'e çevrildi. Beşiktaşlı taraftarlar için ayrılan 1900 bilet satışa çıkar çıkmaz tükendi. Bugün saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi LigTV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Lens Beşiktaş maçı öncesi takımla çalışmalara başladı. Hollandalı futbolcunun derbi maçın kardosunda yer alması bekleniyor. Sarı-lacivertli takımda son oynanan Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı eski takımı Beşiktaş'a karşı forma giyemeycek. Beşiktaş'ta cezalı futbolcu bulunmazken sakatlıkları devam eden Talisca, Caner Erkin ve Aras Özbiliz Fenerbahçe'ye karşı oynamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk, Moussa Sow, Volkan Şen, Robin van Persie

BEŞİKTAŞ: Fabri, Andreas Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Hüseyin Göçek yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçını Hüseyin Göçek'in yöneteceğini duyurdu. Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağılayacak. Kadıköy'de oynanacak mücadele öncesi karşılaşmayı yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu, Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak dev derbiyi tecrübeli hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceğini duyurdu. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Toto Süper Lig'in 13. Haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek.

KADIKÖY'E ÇARŞI ÇIKARMASI

Karşılaşma öncesinde saat 14.00'da Dolmabahçe Sarayı önünde toplanacak olan futbolseverler, biletleri kontrol edildikten sonra 25 otobüsle saat 15.00'da Kadıköy'e doğru yola çıkacak. 5 yıl sonra Beşiktaş tezahüratları, Kadıköy'ü inletecek. Öte yandan dün akşam yapılan idmandan önce Nevzat Demir Tesisleri'ne gidip yazdıkları mektubu futbolculara ulaştıran çArşı grubu üyeleri, 'Sonuna kadar yanınızdayız' mesajını iletti.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hüseyin Göçek Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title