Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinde Olay Çıkaran 15 Kişi Kayıplara Karıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki olaylarla ilgili gözaltı sayısı 23'e yükseldi. Örgüt şüphesiyle çok yönlü yürütülen soruşturmada sahaya yabancı madde atılmasıyla ilgili kimlik bilgileri tespit edilen ancak maç sonrası evlerine hiç gitmeyen 15 şüpheli her yerde aranıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başından yaralandığı olayların sırrının bu kişilerin yakalanıp, sorguya çekilmesinden sonra aydınlığa kavuşturulması bekleniyor.

BİLGİLERİ TESPİT EDİLDİ

Stattaki tüm görüntüleri tek tek inceleyen polis olaylarda başrol oynayan 15 kişinin kimlik bilgilerini tespit etti. Bu kişilerin evlerine giden polis yakınlarından 'maçtan sonra hiç gelmedi' yanıtı alınca soruşturmayı derinleştirdi. Savcılık ve Emniyet olayın örgütlü bir biçimde organize edilip edilmediğini, gözaltındaki ve firarda olan şüphelilerin bağlantıları ile ortaya çıkaracak.

"DAVACIYIM ÇÜNKÜ TARAFTAR DEĞİLLER"

"Bu kişiler bir kulübün taraftarı olamaz. Gerçek taraftar olsalar şikayetçi olmazdım ama olay çıkartmaya gelmişler."

Polise olayla ilgili evinde ifade veren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in şu ifadeleri kayıtlandı: Tolga ile rakip taraftar arasında sözlü tartışma olduğunu görünce müdahale etmek istedim. Sakinleştirmek için oraya gittim. Arkam dönükken kim tarafından atıldığını göremediğim bir cisim başıma isabet etti. Tünele girişte de atılan yabancı maddeler ve başımdan aldığım darbe nedeniyle sendeleyip düştüm.

KENDİMİ İYİ HİSETMEDİM

Kendimi iyi hissetmediğim için hastaneye götürdüler. Bu kişiler hiçbir kulübün taraftarı olamaz. Gerçek taraftar olsalardı şikayetçi olmazdım. Bu kişiler taraftar değil. Sırf olay çıkarmak için maça gelen kötü niyetli kişiler. Bu yüzden şikayetçiyim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

yasindanutan:

senol ve olmayan beyni , artis mübarek iyi rol kesiyor sanki kafasina kaya düstü

6
3
yanıtYanıtla
BJK LI REALİST:

Kafası yarılmış 5 dikiş atılmış, kendi beyanıyla hastahaneye götürülmüş, ilginç, iyiyim dese evinemi yollayacaklardı, bir kumpas kurdular bu kumpasa alet oldun, gerçekleri anlatsan bu ülkede FB lisi GS lısı ve hatta TS lisi futbolu seven herkesin sevgilisi olur ve bir miladın başlamasında gerçekten katkın olurdu, ancak sen yine ezikliğinin kurbanı oldun be hoca, bu ezikliğin takımada yansıyor, Türk futbol tarihinin en iyi kadrosunun haline bir bakın, zar zor şampiyonluklar alıyoruz

5
3
yanıtYanıtla
taşovalı:

la bunlar şu KIYI partiye geçen 15 kişi olmasın

3
2
yanıtYanıtla
Aragor:

Kim diyo kayıp diye hepsi bügün yeni malatyayla oynadı ama kaçmadılar

3
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Toplumu, yozlaştırdılar, yetmedi, Kamplara böldüler yetmedi, Adaleti bozdular, suç patlaması yaşanıyor. Yetmedi. . Şimdi Istanbulun iki takımı aradında oynanan bir maç sırasında meydana gelen basit bir olayı, neredeyse milli mesele haline getirdiler. ORGANIZE SUÇ İŞLENİYOR DİYE Ortalığı karıştırdılar. Yetmedi. . Savcıları göreve atayan kim. ? Yapmak istedikleri toplumu çatıştırmak. O zaman OHAL bu hal oluyor. . ! Ya da açın gözünüzü. ! Size ''Komplo'' deyip KOMPLO KURUYORLAR. . ! Görün artık.

2
1
yanıtYanıtla
Hasan ali inal:

Şenol güneş hocaya bir sorum olacak.o kafana gelen bir çakmak veya cisimle hastanelik oluyorsan sahada top oynayan tekme yiyen o futbolcuların hepsi senin gibi olsalardi herhalde hiçbir maç sahada bitmezdi.yaptığından utanmalısın tabiki utanma duygusu varsa

3
0
yanıtYanıtla
Sırrı:

Olay kumpas olduğu için yurt dışına kaçırılmışlardır

1
0
yanıtYanıtla
KARAMAMBA):

AZİZE SORUN BELKİ O BİLİR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title