Haberler

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım: Alex'e Jübile Yapılmayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Alex'in jübilesi için 1 milyon dolar talep ettiğim yönündeki haberler yalan. Alex'e jübile yapılmayacak." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex'e jübile yapılacağına dair haberleri yalanladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:

"1 MİLYON DOLAR TALEP ETTİĞİM HABERLER YALAN"

"13 Nisan 2015 tarihli Bugün gazetesinde ve bazı televizyon kanallarında yer alan, eski oyuncumuz Alex De Souza'nun jübilesi için 1 Milyon dolar talep ettiğim yönündeki haberler tamamıyla yalandır.

"BAHSE KONU OYUNCUYLA İLGİLİ..."

17 yıllık başkanlığım süresince, Fenerbahçe'de forma giyen hiçbir oyuncu için jübile organizasyonu yapmadım. Dolayısıyla bahse konu oyuncuyla ilgili, herhangi maddi şarta bağlı olmaksızın herhangi bir jübile planımız bulunmamaktadır. Camiamız içerisinde huzursuzluk yaratma hedefi taşıyan bu tarz kasıtlı ve yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alex De Souza Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (39)

CagatayMobil-IOS:

Fenerbahce sevdasina kendini adamis Bir insan olarak söylüyorum yaziklar olsun size baskanim!!!!

21
6
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Alex ne yaptı sanada jübile yapmıyorsun bu yaptıgın büyük nankörlük ve terbiyesizliktir bir Fenerbahceli olarak senin gibi bir baskanımız oldugu icin utanıyorum

17
2
yanıtYanıtla
AdıyamanmobilWeb@haberler.com:

Bu adam diktatör la bildiğin adam futbol takımı değil holding yönetiyor

12
5
yanıtYanıtla
AkarMobil-IOS:

Nankörlük

12
4
yanıtYanıtla
....Mobil-ANDROID:

kiskancsin aziz kıskanç

14
0
yanıtYanıtla
Binali MRDMobil-IOS:

Fenerbahce taraftarinin en buyuk istegini yerini getirmemekte israr ediyorsunya, yaziyoruz bunu bir kenara!!! Sen olmasan Alex hala bu takimda oynuyor bu takima katki sagliyor olucakti, simdiki transferlere bakiyorsun dunya kadar para aliyorlar Alex'in ona biri kadar katkilari yok, yazik be!!

11
3
yanıtYanıtla
CENKAVER:

Bu adam fb cumhuriyeti kralı aştığı astık kestiği kestik Alex e yapılan hoş olmuyor yokmu bir akilli FB ki

11
2
yanıtYanıtla
yzb:

Gazeteler madem yalan haber yapıyor FB. hukukçuları ne iş yapıyor. . Açın tazminat davasını binin tepelerine bir daha yapamasınlar. . Ama dava açmaz iseniz vebal altında siz kalırsınız. . FB. için gazetelerde isteyen istediği haberi yaparsa siz ne iş yaparsınız. . . Zaten gazetelerde, kanallarda FB. artık şamar oğlanına dönmeye başladı. . Büyükseniz büyük gibi hareket edin. . .

1
12
yanıtYanıtla
leventMobil-ANDROID:

hicbir futbolcu fenerbahceden buyuk degildir vede menfaat karşılığında kullanilmaya deger degildir gecmistede emenike gibi yuhalanan bir futbolcuyu baskan sahiplendi herseyi onun ayağına serdi idari menejerlik teklif edildi giderken fb menfaatini dusunmedigini yedek kaldigi icin restiyle gosterdi hicbir kurusu kalmadi kazandigiyla bir ulke takimi kurulurdu hicbir avrupa basarisi yoktu bir hagi olamadi herkes ona oda kendine calisti oda biliyor

10
2
yanıtYanıtla
FENER AZİZİN ÇİFTLİĞİ:

Biz söyleyince fenerliler kızıyor. Bu Adam resmen Alex''i çekemiyor, kopmleksli. Başkanda şike yapacak karakter ve potansiyel kesinlikle mevcut. Uefa, Cas ve yargı kararları kesinlikle doğru. Aziz amcanıza şikeyi konduramayınca Uefa''yı paralelci kararalarını da kumpas yaptınız, resmen trajikomik bir olay. . Bu fener camiası bir kendi söylediğine bir de azizin şu yaptıklarına bakmalı. Kulübü kendi çiftliği gibi yönetiyor. Astığı astık , kestiği kestik. Takımın 11''ini bile o yapıyordur kesinlikle. Kendi taraftarına küfrediyor ve alkış alıyor. . Hayret bu fenrlilere doğrusu. .

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title