Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mali Tabloları Görünce Şoke Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 20 yıllık gelir-gider tablosunun araştırılması için talimat vermişti. Koç, "Durum beklediğimizden de kötü" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de 20 yıllık Aziz Yıldırım döneminin tarihi bir seçimle sona ermesinin ardından göreve gelen yeni başkan Ali Koç, ayağının tozuyla işe koyuldu…

Önce kulüp personelleriyle görüşmeler gerçekleştirmeye başlayan başkan Koç, geçtiğimiz sabah önce Dereağzı'na gitti ve altyapı personelleriyle görüştü. Burada özellikle Müjdat Yetkiner'e kongre esnasında ve sonrasında söylediği hakarete varan sözler için oldukça sert çıkışan Koç, ardından kulüp binasına geçerek kulübün diğer departmanlarıyla bir araya geldi.

"DURUM BEKLEDİĞİMİZDEN KÖTÜ"

Çoğu departmana durumu öğrenmek için sorular soran çiçeği burnunda başkan, kulübün mali durumu için, "Durum beklediğimizden çok kötü" ifadelerini kullandı.

1 MİLYON ÜYE PROJESİ REVİZE EDİLİYOR

Toplantıya katılan tüm departmanlardan devam eden projelerin durumu hakkında da bilgi alan Ali Koç, özellikle 1 milyon Üye projesinin mevcut durumu karşısında da büyük hayal kırıklığına uğradı. Projenin mevcut rakamlarını çok ama çok yetersiz bulan Koç, bu projenin revize edilmesi ve yeniden hareketlendirilmesi için de talimatlar verdi. Kulüp personeline mazbata töreni esnasında yaptığı konuşmanın bir benzerini yapan Koç, işlerini kaybetme korkusu yaşamamaları gerektiğini de söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (66)

gel de sus:

Ben bir BJK''lı olarak rakip açısından düşünsem Aziz kalsın derdim. Ancak Ali Koç kirli, dalavere, makyaj bilmiyor ve dürüstçe kulübün durumunu bilmek istiyor. Türk futbolu ve FB için Ali Beyi tebrik ediyorum. Sevgili spor dünyası 16 senedir bu ülkenin siyaseti de aynen böyle kirlinin kirlisi. Bugün susmak yarınımızı karartıyor. Şeffaf ve namuslu idarecileri yolu açık olsun.

72
64
yanıtYanıtla
gel de konuşma:

''''Aziz kalsın'''' diyorsan demk ki sende kiralılikten yanasın

yanıt0
yanıt0
Susma:

Yorumunuz çok olgunca, bravo. Sizin gibi insanlara çok ihtiyaç var. Selamlar.

yanıt0
yanıt0
bülent:

neden ali koçu begendigin belli hepiniz aynı kafadansınızda ondan. . . .

yanıt0
yanıt0
Adanalı:

Sanki daha önce yönetimde değildi. Marstan geldi ya.

99
25
yanıtYanıtla
Mersinli:

Ulan beyinsiz adam her yönetimde olan kişilerin işi gücü mali defter kayıtlarına bakmak, tutmak mi

yanıt0
yanıt0
Mersinli:

Oldu yönetimdeki herkes herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilsin , herkes hesap kayıt yapsın. halısaha dan bahsediyorsun heralde 7 kişilik takım parası kayidindan

yanıt0
yanıt0
BıcıBıcı:

Detayları bilmeyebilir, yönetimdeki herkes her detaya ulaşamayabilir.

yanıt1
yanıt0
Huso:

Aziz gitti ya Yeter lan bitirdi Fener i koc türkiyede gelebilecek en Iyi baskan adayi en azindan karizma ve adap var Adam da

38
44
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

GALATASARAY İMPARATORLUĞU''NUN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ ALTINDA KALAN FENER, İÇİNİ SOĞUK VURMUŞ PORTAKALA DÖNMÜŞ. DIŞTAN AYNI GİBİ AMA FOSLAŞMIŞ. PEK YAKINDA KONKORDATO İLAN EDERLER VE İNŞALLAH DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDA KAYBOLUP TARİHİN TOZLU SAYFALARINDA YER ALIRLAR.

14
54
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title