Haberler

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic: Evet Tükürdüler

Güncelleme:

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, Galatasaray ile oynadıkları maçta suratına gelen sıvının tükürük olduğunu söyledi.

Galatasaray Odeabank'ın Fenerbahçe'yi 65-63 mağlup ettiği Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında çıkan olaylar derbiyi gölgede bıraktı.

İKİ KULÜPTEN AÇIKLAMA

Dördüncü periyot başlamadan önce yaşanan olaylar hakemlerin önce odalarına gitmesi ve daha sonra geri gelmesiyle devam eden mücadelede tribünlerden Obradovic'e gelen 'sıvı' tartışma konusu olmuştu. İlk olarak Fenerbahçe konuyla ilgili açıklama yaparken daha sonra Galatasaray Kulübü de açıklama yapmıştı.

"EVET TÜKÜRDÜLER"

Bu gelişmelerin yaşandığı sırada Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Süleyman Arat konuyu sıcağı sıcağına Obradovic'e sormak için Fenerbahçe soyunma odasına gitti. İşte yaşanan gelişmeler;

'Dün bu fotoğrafı çektikten sonra hemen gazeteye yolladım. Ardından da Fenerbahçe soyunma odasına gittim. Obradovic henüz soyunma odasındaydı. Dışarıda sinirli halde turlayan Ömer Onan'a, Fenerbahçe yöneticisi Ozan Balaban'a bu 'tükürük' olayını sordum. 'Hepsi evet tükürmüşlerdir' dedi ancak somut bir şey söylemediler. Obradovic dışarı çıktı. Kendisinin yanına koşup sordum. Basketbol Operasyonları Sorumlusu Defne Patır bizzat tercüme etti. Hoca çok sinirli bir halde yanağını göstererek "Evet, evet, evet tükürdüler" açıklamasında bulundu.'

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Gs:

fenerliyse suratınada tukurulur hersey yapılır. karakter yoksunu takımın karakter yoksunu çalışanlarına ne yapsan haktır.

6
14
yanıtYanıtla
FB:

Senin küçük beynin sulanmış.

yanıt13
yanıt1
dwd:

en azından onda beyin var

yanıt0
yanıt0
DWD''YE CEVAP:

DWD sende hiç beyin yok. Onda yine küçük beyin var ama sende hiç yok

yanıt4
yanıt0
OT KAFALI:

ayranı tükürük yapan adam nasıl bi adam

5
6
yanıtYanıtla
ali:

ayranı ağzına alıpta adamın yüzüne tükürmek nasıl bir şey?

yanıt6
yanıt1
MAL:

ayıp denen bir şey var . .

8
2
yanıtYanıtla
yer kaldı mı hapishanede.:

hep hürriyet hep hürrriyet , arkadaşım görüntüde var , bir insanın o mesafeden obordoviç''İn suratına tükürebilmesi için arkasında saatte 150 KM hızla esen bir rüzgar olmalı ve bu basketbol salonu sadece , rüzgar almaz aslında ama o rüzgarda hüriiyetin rüzgarı olmasın, ayıptır, günahtır.

3
6
yanıtYanıtla
aci:

bi seyi uzatmayin dunyaya rezil olmayin-kapatin bu komentari -yazik bu kanala da yazik

1
3
yanıtYanıtla
lşfff:

akp hükümetinin, biricik şımartılmış Fb si işte herşeyleri provokasyon, millet yemezse paralel yapmıştır! satılmış basında destek verir onlara. aziz ve kongre üyesi patronları spordan elini çekmediği sürece ve tüm spor branşlarında ligler ve şampiyonluklar fb ye peşkeş çekildiği sürece bu görüntüleri daha çok görürüz. şuan bakın tüm federasyonlara kaç tane fbli üyeleri var? hepsi nerdeyse futbol federassyonunda bile 48 fbli 2 tsli 1 bjk ve 1gs li yönetici var?

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title