Haberler

Fenerbahçe Balıkesir goller, 2 Mayıs FB B.esir özet

Güncelleme:

2 Mayıs Spor Toto Süper lig maçlarına genel bakış ve maç sonuçları. Fenerbahçe Balıkesir maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Balıkesir maçı geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları. Süper Lig maçlarından özet görüntüler, birbirinden güzel goller..

2 Mayıs Cumartesi Fenerbhçe Balıkesir maç özeti ve golleri. Fenerbahçr Balıkesir maçında gol duellosu. Kadıköy'de oynanan maçta futbol severler bol gol izledi. Fenerbahçe'nin 3 puanı kaptığı maçta goller yapmur gibi geldi. Maçın geniş özeti ve gollerini izlemek için maç özeti bağlantısına tıklamanız yeterli. FB Balıkesir maç özeti ve mücadelenin tüm detayları haberler.com adresinde.

FB

Fenerbahçe'ye galibiyrti getiren goller Moussa Sow, Caner Erkin ve Diego'dan geldi. Son haftalara girilirken Süper Lig'de heyecan daha da arttı. Her hafta lider değişirken Sarı Lacivetli ekip bu haftayı 3 puanla kapatarak rakiplerinin oynayacağı maçları beklemeye başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Balıkesir Kadıköy Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title